Bence bizim araçlarda siyah tabanlı iyi gitmez.Orjinal farların bile parlaması ayrı bir hava katıyor.
Benimki siyahda bunlar iyi paradır
fazla süslü olmuş
gelin arabası gibi
plakanın üzerindeki krom çıta nasıl bulunabilir.
Aksesuarcılarda var yoksa bile yaptırırlar.
bence arka led stopların o parlak geri vites bölümünü de üstden kırmızı folya ile kırmızı yapınca daha harika olur
Köşe koruma bantları sonradan takılan park sensörlerinin gövde renginde olmayışı ve arka tampo üzerindeki koruma bandının mat bi renkte olması arabayı biraz basitleştirmiş.
bu arabanın arka stoplarına arkasına ön tarafına bayıldım
plakayı gizlemişsin ama ben ktm... olduğunu biliyorum, şaka bi yana bu aracın sahibi ile konuşma fırsatım olmuştu geçenlerde. Araç üzerindeki led stop aksesuar vs. hepsini Amerika'dan getirtmiş. Bence led stoplar haricinde gereksiz abartılar var. Ama tabi zevk meselesi, saygı duyuyorum.
peki arkadaşlar yazışmalarınızı okudum aracım 2005 toyota sol hatcback bu model araç için varmı far ve stop bilgisi olan varsa sevinirim istanbul şile...
aracın için şeffaf stop var o kadar
Murat, seni öncelikle Tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz?
hakan bey gerekli tanıtımı yaptım..ilk defa bir forumda yazışmıyorum..herşeyin bilincindeyiz.. ama uyarınız için tekrar teşekkürler..
volkancım şeffafı yakından inceledim çok basit duruyor zaten verso modelindede onu kulllanmışlar pek hoş durmuyor.. aslında siyah olanıda var nette bulmuştum bi ara acaba başka varmı ..TR 'de
hakan bey gerekli tanıtımı yaptım..ilk defa bir forumda yazışmıyorum..herşeyin bilincindeyiz.. ama uyarınız için tekrar teşekkürler..
İlk defa yazmıyorsanız hortlatmak nedir bilirsiniz
siyah zemin ön ve arka stoplar bu kasalara bence çok yakışır.JDM style
ben niyet ettim, bizimkilere söyledim kükrediler

ben takamıyorum

koyu gri (smoked) ledli stop var onu takmak istedim öne de siyah zemin angel eye..güzel olurdu ama araba benim olana kadar beklicez artık
Abi bende çok niyet ettim ama satıcılardan tatmin edici bi cevap alamadım. alırım sonra yolda önümüde göremezsem sök at çöpe o merceği, angeli bide kararsız kaldım arabada hiç bişey yok sadece angelli far, led stop takarsam sırıtır mı acep???
sıfır ledli stoba kırmızı folyo çekmişler.. işte biz böyle bi milletiz