0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok başarılı, hemen hemen bahsi geçen herşey olur.Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2015, 20:24:011.4 dizellere taktıgım AP900 içinde aynı model çıkmış.Ama hafıza özelligi olmuyor bu sefer.
Teşekkürler hocam desteğiniz için, AP900 nedir?
Hocam imzamda yazıyor.
Talat hocam, Madem ECUSUNA müdahale ettirmiyor bizde böyle kablolarına müdahale ederiz Bunu düzgünce yapabilmek için mutlaka bir elektronikçi desteği vede Ahmet Güve gibi hocalarımızın desteği şart. Alıcıyı koyacağız sigorta kutusunun oraya sonra o kabloyu al buna tak ordan sök şuna tak ile ekstra birşeyler kazanabileceğimizi düşünüyorum. Arabada direksiyondan uzaktaki herşey bana sıkıntı geliyor. Mesela bu far yükseklik ayarı, cırt cırt cırt aşağı yukarı halbuki koy direksiyona böyle bir aparat indirsin kaldırsın. O taraftaki ve başka yerlerdeki bu tuşları direksiyona toplayabiliriz. Bizim arabalarda içerden bagaj bile açılmıyor, arabayı bilmeyen birisi bagajdan birşey alacak senin içerden açmanı bekliyor Halbuki bir tuşa basıp arkadaki bagajı açabilmeliyiz. Eklenebilir bak bu kumandaya...Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2015, 20:34:19AP900 diye google da aratınca Access Point çıktı Bende arabalarda internet mi kuruyoruz ki dedim
haklsıın abi aslında Ama ahmet abi bazen yan çiziyor cam kaldırma modülü takalım dedim hiç yanaşmadı daha önce takmadım dedi Neyse duymasın ahmet abi
Topluluk beni aşar.Mühendis işi, ben öğretmenim.
Spot konu olsun Aytaç Hocam, KAMU= Forum üyeleri :)Arabada fantezi olsun hocam Bizim arabada direksiyondan kumandalar var, Telefon Aç kapa-Bluetooth mikrofona sesleniş, Müzik çalar Mode, frekans aşağı yukarı, ses aşağı yukarı bu kadar size fazla bile demişler bir tane yeride MIHlamışlar O yere ben Tuş koyacam görecekler günlerini Yetmedi yukarıdaki gibi her yere müdahale tuşları koyduracaklar adama F1 Direksiyonu gibi yapacağım yakında
Bu düşünceni hayata geçirirsen patentini üreticilere satarsın artık hocam
İnan bu forumdaki gibi eski aracımın sahibiyken de böyle araştırmacı ve arabamla ilgilenseydim çoğu şeyi yaparmışım. Ben bu toyotayı ellemeye korkuyorum, yok arıza lambası yok ECU falan Neyse proje ortada, birisi yaparsa hazır alırız o zamana...Çinlilere verdim düşünceyi