0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Car buyer, Parker's, What car, Auto Express ve bir kaç sitede daha araştırma yapınca gördüm Opel Skoda modelleri Ford bilhassa Fiesta çok tutuluyor demek ki onlarda yakıt ekonomisini düşünüyorlar. Ve bizim çarpık bacaklı bildiğimiz Skoda tüm modelleri ile ilk sıralarda
Ülke olarak neredeyse 3'te 1'imiz ama nüfus olarak bizimle aynı sayılır. ingilteredeki en büyük sorun yollar ve bizden çok daha fazla olan araç sayısı, yakıt tüketimi büyük sorun.
.. 1.33 litre motor nedir! 1.299cc yap, vergiden de kurtar, müşterinin de aklını çel. Ama Japon ne hesap kitap yaptı da o motoru 1.33 yaptı, pes
japon ne yaptı etti 14:1 sıkıştırma oranını normal bir arabaya soktu. mazdadan bahsediyorum. skyaktiv teknolojilerinin her biri ayrı ayrı yazılabilir ama az yakıt deyince benim aklıma verim , verim deyince 14: 1 geliyor
1. mesajdaki otomobil fiyatlarından eminim ki kimse memnun değildir. Teknolojiyi severim; aklım Toyota Yaris Hybrid der, çok yeltendim almaya, ama gel gör ki listedeki fiyat beni hep caydırdı. 2015 fiyat listesinde görünmüyor araç. Var mı bilginiz bu konuda?
2014 modelleri hala tüketemedikleri için şimdilik yazmamış olabilirler.2. el olarak alabilirsiniz.
Tekin Bey, sizin Yaris Hybrid satılıksa alayım ben.
Tekin abinin imzasindan anladigim onda da var. Daha detayli yorum yapabilir.
Elbette bir gün satılacak ama önce diesel hybrid ve hidrojenli otomobiller piyasaya çıkmalı.Şuradan detaylı bilgi alabilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46891.0
Bence corollanın kendi araçlarından satışlarda ve memnuniyet açısından daha yüksek seviyede olmasını yediremeyip toyota formunda bulunan wv şakşakçıları donanım üzerinden eleştirilerine devam etmekte almış bi davlumbaz konusu başını gidiyor size soruyorum yaa elinizi vicdanınıza koyun davlumbaz koymamak mı yoksa 13bin tl fark isteyip dsg şanzıman satmak mı ayıp bunu bir ölçün tartın. Hangisi bizleri daha fazla kazıklar durumda ikisi farklı şeyler ama bu açıdan da bakmak lazım. Corolla da donanım yok donanım yok açın bakın yeni passatın donanım tablosuna eski passata göre neler çalmışlar bir bakın 1.6 dizel passat alıcam d segmenti araç sözde sınıf öncüsü tabi (Bence Türkiye'de şişirilmiş bir konu başka bişey değil) 90bin tl para vericem yağmur sensörü cartı curtu olmayacak. comfortlineda katlanır ayna bile yok üstelik mercek farda yok halojen far var, onun dsgli dizelide 100 bin tlcik cok ucuz corolla pahalı )