0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada birçok kişi (Ben dahil) avensis önerecektir. Araba konusunda şahsi düşüncem, ne kadar kaliteli, ne kadar mantıklı bir seçim dahi olsa, içine sinmiyorsa o arabayı almayacaksın. O yüzden demem o ki, zaten araştıracaksındır, gönlünde bir araba varsa 1-2 eksik yönü var diye almamazlık yapma, yoksa ilerleyen zamanlarda zevk alamıyorsun. Bir de konudan bağımsız olarak, kardeşim şu avatarını değiştirsen diyorum, inan ikrama geçecek
Selçuk hakkınızda hayırlısı olsun.umarım zevkle biniceğin bir araca sahip olursunuz...
Selçuk hakkında hayırlısı olsun.Hanğisi içine siniyorsa o araca yönel.Benim pis bir huyum vardır kafama bir şey takarsam sonuçlarına katlanıp yapmaya çalışırım.Avensisi almadan önce kaç defa farklı araçları araştırıp almaya niyetlendim fakat ne zaman yolda bir T27 görsem içim geçti hatta eşim ve kızımda bıkmışlardı artık alda kurtulalım diyorlardı ve sonunda tekrar avensisde karar kıldım.Pişmanmıyım hayır aracıma hele uzun yolda zevkle biniyorum iyiki almışım diyorum.Eksikleri varmı,D sınıfı bir araç için hemde çok fakat ne kadar çok teferruat okadar çok problem.Bu teferruatları çoğu zamanda kullanmıyoruz zaten.Benim için sorunsuzluk ilk planda geliyor önceki aracım T25 avensisle sanayi yolunu unutmuştum inşallah bu aracımlada problem yaşamam.Tekrar hakkında hayırlısı neyse o olsun.Araç satmak kolay fakat araç almak hakikaten çok zor.
Insallah toyotada boyle donanimli arabalar yaparda aliriz ama ben 508 diycegim hem dizel yakit sarfiyati icin hemde donanim olarak cok iyi avensis alip tup takicaksiniz hem lpg kitine para verceksiniz ve lpg li arac surmediyseniz aklinizda soru isaretleri olusabilir acaba zarar veriyo mu performansi etkiliyor mu diye 508 alip 80 90 bin yapip satip baskada bir araç alabilirsiniz avensis in yeni kasasida cikmiş olur ozamana kadar herhalde
şunun duruşuna bak ya.her yanından İngiliz Asaleti akıyor sanki
508 uzun vadede Avensis kadar sorunsuz olamaz. Sorunsuz bir otomobil isteniyorsa bu Avensis olmalı. Fiyatına göre gerçekten çok iyi. Ama ben 508'i daha çok beğeniyorum.
Selçuk Abim,Yaşın genç, afilli arabaya bin bence. Avensisin hiç bir afili yok Hayırlısı olsun hakkında şimdiden, gğle güle kullan
Güzel dileklerin için sağol abi, bir bagaj spoiler ve beyaz renk avensisin camlarına da film çektik mi afili konusunu hallederiz
selçuk insanların zevkine saygı göstermek zorundayız yapacak birşey yok.peugeot 508'in tasarımına hayran kalan dibi düşen onca insan var ama bana göre tasarımı beş para etmez.(buda zevk işte )murat köse beyin dediği gibi yaşın genç daha ve en azından hevesimizi alalım diyorsam tasarım yönüne kayıcaksın sorunsuzluğu bir kenara iticeksin.bunların her ikisinin bir arada olduğu bir araç yok zaten benim bildiğim kadarıyla.bana göre tasarımı güzel olan hangi araçlar dersen, vw passatın yeni makyajlanmış kasası,mercedes E, Bmw 5 serisi diyebilirim.onun dışındakileri bana pek tasarım yaratıcılığı gibi gelmiyor.
Eksikleri varmı,D sınıfı bir araç için hemde çok fakat ne kadar çok teferruat okadar çok problem.Bu teferruatları çoğu zamanda kullanmıyoruz zaten.Benim için sorunsuzluk ilk planda geliyor önceki aracım T25 avensisle sanayi yolunu unutmuştum