sen ne diyorsun bu duruma ?
@Kaan Kara (29002) ben bu ikisi arasında kaldım ama michelin bodrumda yazın sıcaktta hem ses yapacak hemde bizi orsaı aşırı sıcak olduğu için çabk eriyecek diye korkuyorum , @Okan Kaçar (26205) bridgestone potenzayıda düşündüm ama acaba çok sert olmazmı diye , zaten ince yanak biraz daha yumuşak bi lastik arayışına girdim , @Yasin Yılmaz Fidan (23089) bu lastikler her markanın en üst lastikleri olduğu için eiket değerleri birbirine çok yakın i ıslak zeminde duruş A yakıt tasarrufuda E ve C arası değişiyor . @Enes Duman (27075) pirelli çabuk sertleşen ve sertleşince özelliğini yitiren bi lastik yıllarca cinturato p6/p7 kullandığım için . Kısacası kararsızlıktan ölücem![]()
Goodyear Eagle F1 350 tl fiyat çektiler , internette tanesini 294 liraya buldum 2013/36. hafta üretimi
Michelin pilot sport 3 ve primacy hp 'ye 325 lira dedi toyota servisi
Bridgestone ve pirelli fiyatlarını sormadım ama onlarda üç aşağı beş yukarı bu civardadır diye düşünüyorum .
Micheline bende sıcak bakıyorum ama acaba sıcaklıktan dolayı çabuk erirmi ? sıcak bi yerde kullanan varmıdır michelini ? yada ince yanak olacağı için balon yapar mı ? @Ilke Arslan (19216) michelin yanlarken eriyip gitmesin altımdasen ne diyorsun bu duruma ?
her ihtimali ve hava koşuluna bakmak lazım
Michelin çabuk eriri ,bridgestonda cok sert olur diye düşündüm , kumholara baktım ama onlarda michelin gibi yumuşak hamurlu ve bodrumda sıcakta yumusak hamurlu lastik hep kayma yapıyormus arkadaşlarıma sordum
310 liraya goodyear eagle f1 asymetric 2 buldum bugun siparişini verdim geldiğinde fotografları paylaşırım sizinleMichelin çabuk eriri ,bridgestonda cok sert olur diye düşündüm , kumholara baktım ama onlarda michelin gibi yumuşak hamurlu ve bodrumda sıcakta yumusak hamurlu lastik hep kayma yapıyormus arkadaşlarıma sordum
hayırlı olsun bekliyoruz
alıp direk yollara vurucam onları trabzon bodrum 1500 km 
vouv vouv vouvhayırlı olsun bekliyoruz
Eyvallah kardeşimalıp direk yollara vurucam onları trabzon bodrum 1500 km
acı bari biraz,yeni onlar daha
Syron race1ler bile bu yoğun tempoda 40.000 km yaptı ve hala bitmedi dişleri azaldı , godyeardan daha iyisini bekliyorum 
Direkt teste sokacaksınacı bari biraz,yeni onlar daha
![]()
Ooo bak birde onların geri Trabzona dönüşü var. Etti mi sana 3000 km. Baya bir ömrü gitti

9.675 cm yanak ile nasıl rahat edeceksiniz ?