0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat bey peki bu iç organları çıkarırken tablet kapalı değil miydi ? Kapalı olduğunu tahmin ediyorum ama kapalı olan aletin bataryasinin patlaması gerçekten garip. Ben genelde dikkat ederim özellikle telefon kullanırken. Allah korusun üzerimizde kompakt bombalar taşıyoruz.
Sağolun Tolga Hocam,Ben önlemimi almıştım
Size ve arkadaşınıza geçmiş olsun hocam, Allah muhafaza. Ben merakımı giderdim bir daha elimi sürmem bu tip şeylere. Çocukken de kız kaçıran füzelerinin bitmiş kutusundaki beyaz tozlar ne ki deyip kibritle yakmıştık arkadaşlarla, o çıkan yoğun dumandaki koku aklıma geldi bugün Tecrübemi paylaştım sizlerle, ben ettim siz etmeyin misali
Gecmis olsun Murat abi Tablet saglam kaldimi aceb ? Valla ben cok severim eleman patlatmayi
Meraklı bir yapınız var anlaşılan,geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler..
Allah razı olsun İlke, Bu konuyu özellikle senin için paylaşmıştım Tablet mefta oldu, pirince giderken eldeki bulgurdan da olduk Çöpe attım, ekranı falan parça pinçik olmuş bu arada ekranın içinide öğrenmiş oldum Kırıldı gitti, zaten para vermediğim şeyler olunca pek önemsemiyorum
imla hataları bilerek yapılmıştır.
]abi neden imla hatalarını bilerek yaptınız ?
Aman dikkat arabalarıda patlatmayında. Allah korusun.Bu merak bendede var geçen kızımın arkadaının iphone 5 pilini değiştirirken anakartı hasarladım telefon pert oldu.Sağolsun telefon tamiri yapan bir çocuk yaptı gibi sonucu bekliyorum.Not: bu arada tabiki kızımıza iphone 5s aldık sıfır.
Abi cok geçmiş olsun allah'tan erken davranmissin kendine zarar vermemissin. Çok dikkat etmek gerekiyor hergün heran yanimizdan ayirmadigimiz tablet telefon bazı zamanlar çok tehlikeli hale geliyor.Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 16:34:16abi neden imla hatalarını bilerek yaptınız ?