Gönderen Konu: DİKKAT!! Patlayabilir...  (Okunma sayısı 2866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: DİKKAT!! Patlayabilir...
« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2015, 20:07:31 »
Geçmiş olsun Murat abi başıma geldi pil eski sarı ampul cam sıvı ilaç şişesi patladı gözümden oluyordum elim ve yüzümden yara eksik olmaz elim durmazdı babam duvar ve çatı ustasıydı su terazisini ve radyo kıymetli olduğu zaman fm bandı olmayan eski radyosunun içini sökmüştüm babamda benim içimi sökecekti elinden zor aldılar  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2015, 20:07:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 11, 2015, 20:37:29 »
Dikkat ettiniz mi, çocukluğu gençliği bu şekilde birşeyler yaparak geçenlerin elinden uçanla kaçan zor kurtuluyor. Benim kayınpeder ve kayınbirader mesela hiç böyle şeyler yapmamış, evde birşeyleri bozulsa hemen tamirci çağırıyorlar, bu şekilde arkadaşlarımda çok... Bu şekilde bir tespitim var..Demek ki ağaç yaşken eğiliyor , bir atasözünün daha doğruluğunu ispat etmiş olduk...
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2015, 21:50:34 »
Doğrudur abi izne gittiğimde hep sanayideyim aracın bişeyi yok ama takılıyorum arkadaşlar tel açıyor ne zaman sanayiden inecen diye 2001 yılında askerden geldim arkadaşın babası bana sen bu işlere meraklısın Hurşit ustanın yanına takıl dedi kendisi elektronikte sayılı ustalardan 4 yıl kadar yanında çalıştım tabi bu süre zarfında bi kaç teyp yaktım iyiki motor ustasının yanında  değildim yoksa kulağımı çok çınlatırlardı birinde dükkanda tek başıma duruyorum iki genç geldi abi aracın teyp çalışmıyor dediler o zaman kasetçalar daha yaygın kızağından çıkardım içerde adaptöre bağladım genelde mekanik arızası olurdu motor uçlarını söktüm adaptörle voltaj verdim gençlerde merakla başında duruyorlar adaptör ustanın kendi imalatı idi 24 voltta bırakmış bende bakmadım motorun üzerindeki kondansatörden duman çıkmaya başladı arkasından bi gümledi ortalık duman  gençler ne oldu abi dediler kondansatör patladı deyince ne zaman biter diyerek dışarı çıktılar yarım saattetn biter dedim geliriz diye gittiler motor dişli  lastiği kondansatörü değiştim geldiler araçtan inmediler teybi takarken araçtan indiler ben inince bindiler macera çoktu bende  :D