0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence lastiklerin yol tutuş ses seviyesi ve yakıt tasarrufuna katkısı yönünden bakmalısınız.Ben 10 senedir aktif araç kullanıyorum. Tercihim : Michelin den başkası olmaz.Tabi fiyatı biraz daha yüksek olabilir.
turanza ve conti memnnun kalmanıza şahsen ben şaşırdım.oldukça sert gürültülü kuru yolda kötü ıslak yolda başarılı bir lastik.tasarruf özelliği ise hiç yok gibi.yolda tutması sıkıntılı bir lastik zor ısınıyor.kesinlikle conti derim.Diğer konuya gelince michelin lastiğini almadan tamamen yorumların okunmasını araştırılmasını şahsen tavsiyeederim.kullananların % kaçı lastik yarmış yada yumurta çıkmış lastikte. tabi bu arada eski kalitesi varmı karşılaştırılmalı. arkasından da goodyear ve diğer lastiklere bakılmalı derim.
Abi michelin hakkında ilk defa duyduğum kötü yorumları sen yaptın. Ben de goodyear istiyorum aslında ama goodyear hiç kullanmadım. Michelindeki konfor ve sessizliği bulamazsam diye korkuyorum açıkçası. 2,5 yıldır turanza kullanıyorum bu lastikler beni bezdirdi.Ondan böyle bi 2,5-3 yıl daha kötü lastikle gitmek karkusuyla micheline yöneliyorum.
Micheli biz lastikciye sormustuk adam cikardi yanagi eliyle buktu yanaklari cok incedir dedi cift kat yanak mi ne varmis tam hatirmaliyorum
yasin eminmisin yani baya oldu ben michelin incelemeyeli ama gerektiğinden çok yumuşak olduğunu ve lastik yaranın çok olduğunu lastikçiler kullanıcılar vs hep söler.asla kalitesini kötü buldugumu sölemiyorum ama türkiye koşullarına göre fazla yumuşak şahsi düşüncem.o kadar para verip lastik yarmakda ayrı bir dert olur diye düşünüyorum.çok çok az daha sert olan goodyear hem satışlarda hem kalitede zaten fazlasıyla rakip olduğunu gösterdiki zaten kalitesinide michelin birazcık türkiyede bozdu açıkcası şahsi düşüncem.fanatiği çok ama bişey diyemem.