0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Numaranızı aradığınızda çalıyor mu? Aktif mi şu an?
Baya baya kapalıydı yani, aradığınız kişiye ulaşılamıyor modunda yani, acaba kendinizi aramış olabilirmisiniz ki? Kötü niyetli düşünmemek adına, mesela birisi gitti yanlış numara verdi yada türkcelldeki adam yanlış numara girdi taşıma yaptı, sonra anlaşıldı ki başka numra ve öylece kaldı misali... Olabilirmiymiş ki? Kötü niyet taşımama adına
Geçmiş olsun burası Türkiye demeden edemiyor insan kendini...Geçen hafta çok yakın arkadaşımın başına bir olay geldi isimleri vermeyeyim zaten yetti yaşananlar x firmadan ihaleyle arkadaşım daha önce birkaç araç almıştı kayıtları var adanadan da aynı isim soyisim dogum tarihi ve baba adıyla bi vtandaşımız daha gecen hafta şirketten 2012 model 25k km de bir jetta almış... Almş almasınada tüm belgeler bizim arkadaşa geldi yani durup dururken araba sahibi olduk Yapılan araştırmalarda bunun düzelme ihtimali çok çok zayıfmış mahkeme vs ugras dur yani arkadaşım araba benim kardeşim dese alıcaz arabayı altından. Tabi adanadan arkadaş aradı gel yarın satışı al dedik cocuk inanamıyor abi gercekten verecekmisiniz yaparmısınız öyle bir iyilik filan insanların birbirinede güveni kalmadı ertesi gün arkadaş geldi abi araba bugün sizin istediğiniz gibi gezeleim yiyelim içelim bendensiniz diyor garibim neyse olmaz öyle sey dedik arkadası bigüzel agırladık satışı verdik gönderdik... Yani işin özü kimlik vs olmadanda olabiliyor bazı işler malesef...
Geçmiş olsun burası Türkiye demeden edemiyor insan kendini...
Ahmet Can, bren adamın birisiyle yıllarca GARANTİ BANKASI HESABIMI ortak kullanmışım ya Buna ne diyeceksin Komedi ya valla hemde nasıl komedi, bide hackerlıkla suçlanmasıda cabası Allahtan TELEKOM GREV yapmışta karşı tarafta bende ayıktım...Vay anasını yaaa 7 yıl olmuş
Hesap aktif degildi heralde abi zengin birine denk gelmez ki adam yatırsın sen cek cek ye haha aslında Türkiyede bazı tepkileri ortadan kaldırdılar 'yok artık' 'o kadarda olmaz' gibi ünlemler uzak bize
aman abi ödemesi/icrası gelmesinde kagıttan zarar gelmz
Bence bir gitmekte fayda var, hani sana faydası olmasa bile başkalarına faydalı olur. Bu iş Nitelikli Dolandırıcılığa girer, adamların bir an evvel bulunup cezalandırılması lazım bence.
Bu konuyla ilgili Turkcell yaptığım şikayet sonucu, geri dönüş sağladı, kendilerine operatör taşıma için gönderilen gerekli evrakların incelendiğini, kendilerine gönderilen kimlik fotokopisinin sahte olduğunu, belirtti, şöyle ki kimlik de ki diğer tüm bilgiler fotoğraf dışında doğruymuş, yani birisi bilgilerimi kullanıp sahte kimlik düzenlemiş anlaşılan, sadece fotoğraf tutmuyormuş, dediğine göre, zaten hat kullanmadığım bir hattı, Turkcell bunu kapattı, fakat asıl korktuğum bilgilerim ellerindeyse bu kişiler bu bilgilerle başka şeyler yapabilir mi? Örneğin bankadan kredi kartı çıkarabilirlermi veya kredi çekmek isteyebilirler mi, ben bu durumu savcılığa beyan edeyim mi gerek varmı? Birde kimliğimin en azından seri no'larının veya önemli bilgilerinin değiştirilmesini isteyebilir miyim? Teşekkürler.
Baska bir forumda gormustum kimlik bilgileri ile kredi cekmişler 60 bin tl falan tabi ödemedi şikayet etti bankayla gorustu falan yani bilgileriniz baskasinin elindiyse yapabilirler
Evett Eveeettt bende görmüştüm onu hatta adamın kimlik bilgilerini kullanarak IŞID a silah göndermişleeeerrrrr Panik yapma be hemşerim, hangimizin kimlik fotokopileri her yerde dolanmıyor. Her bir işlem için fotokopi isteyen bir sürü yer var. Allah kötülere çattırmasın, Dolandırılan ispat etsin sen olduğuna... o kadar da muz cumhuriyeti değilizdir.