Gönderen Konu: Adıma Telefon Hattı Operatör Taşıması Yapılmış.. !!!  (Okunma sayısı 4042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Adıma Telefon Hattı Operatör Taşıması Yapılmış.. !!!
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2015, 13:44:24 »
Abi sıkıntı numara taşırken kimlik fotokopisi alıyor ancak numarayı şifayen soruyor. Bütün ihtimal numara taşıma esnasın da hata olmuştur. Benim mail adresime de sürekli Mehmet Akın Anahtarcı isimli bir şahsın fatura bilgileri geliyor. Şahsın kimlik bilgileri de mevcut. İstesem hattı operatör aracılığıyla kapattırır yada tarife değişikliği yaparım ama iyi niyet adına turkcelli de şahsı da aradım düzelteceğiz tamam dediler ancak halen fatura bana geliyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2015, 13:44:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2015, 15:05:31 »
Abi sıkıntı numara taşırken kimlik fotokopisi alıyor ancak numarayı şifayen soruyor. Bütün ihtimal numara taşıma esnasın da hata olmuştur. Benim mail adresime de sürekli Mehmet Akın Anahtarcı isimli bir şahsın fatura bilgileri geliyor. Şahsın kimlik bilgileri de mevcut. İstesem hattı operatör aracılığıyla kapattırır yada tarife değişikliği yaparım ama iyi niyet adına turkcelli de şahsı da aradım düzelteceğiz tamam dediler ancak halen fatura bana geliyor.

Mehmet sıkıntı şu adıma sahte kimlik fotokopisi düzenlenmiş, herşey doğru kimlik de sadece resim tutmuyor.  :kötü:
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2015, 18:24:10 »
Abi gidip nüfustan kimliğini yenilettiğin de veriliş nedeni ve tarihi değişir. Polis sorgusun da kimliğin seri numarası veriliş tarihi yeri ve sebebi görünüyor. Ama sen yine internetten şirket sahibi veya üyesi olup olmadığını kontrol ettir. :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 24, 2015, 18:27:25 »
Çok geçmiş olsun aydın bey. Hangi operator ise fax çekin sorumluluk kabul etmiyorum diye veya savciliga basvurun. kimliginizi yenileyin otomatik olarak seri nosu değişeceğiniden kimse hat cikartamaz.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 24, 2015, 18:36:04 »
Geçmiş olsun. Malesef böyle bir ulke olduk. Haklarınızı sonuna kadar arayın bence . Bu tür olaylarda gsm operatörleri de çok masum değil bence.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 123000
  • Model Yılı: '03
« Yanıtla #25 : Şubat 28, 2015, 09:59:11 »
2013 temmuzda vodafone dan faturasız hat aldım. 5-6 ay kullandım sonra sim kartı çıkardım başka hat kullanmaya başladım. Sim kart hala elimde. 10 gün önce karakoldan şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağırdılar. Gittim ve öğrendim ki benim kullanmadığım ve kontür yüklemezsem kapanır diye kapatmadığım hattı 2014 yazında Turkcell e taşımışlar ve bir dolandırıcılık olayında kullanmışlar.
Turkcell den dilekçe ile taşıma için yapılan sözleşmeyi istedim ve taşıma işlemini yapan bayiinin adını. Ama turkcell bana sadece sözlü olarak usulsüz (sizin bilginiz dışında) açıldığını söyleyebiliriz diyor. Yazılı cevap veremem, bayii adını veremem diyor !!
Siz bayii adını nasıl öğrendiniz? Çünkü ona göre savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2015, 19:16:27 »
Aydın Ülger bey sahte kimlik belgesi füzenlenmiş dediniz lakin sizin kimlik bilgilerizle sahte kimlik yaptırıp kullanıyor olunabileceği . Kimlik fotokopisindekş bilgiler sizin mevcut kimliğinizle birebir aynımı yazım karakteri ve veren kişiler ve imzaları. Eger farklıysa büyük ihtimal biri sizin bilgilerinizi içeren kimlik yaptırmış ve kullanıyor