0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotaların orjinal antifriz ilk değişim periyodu 160.000km veya 8 Yıl,Sonrakiler her 80.000km
Arkadaşlar bir araba aldım antifiriz eksiği yüzünden motor yapılıyor ama güzel tarafı, sizlerle tanıştım dörtnal Toyota sadık usta ile tanıştım. Dayanışmanız facebook taki yorumlar harika..Her zaman bakımdan yanayım her şeyi incelerim ama aracı ben teslim almadığım ve urfada bakımlarını ben yaptırmadığım için böyle bişeyle karşılaştım. lütfen aracınızın yağına antifirizine elektrik aksamına lastiklerine gerekli özeni gösterin. ailecek bi seyahat halindeyken başıma gelseydi düşünemiyorum..Bu hafta 4-5 kişinin başına gelmiş hareket halinde iken motorun donması.
Çok geçmiş olsun.İlk defa duyduğum ve pahalıya mal olan bir durum.Sadık en iyi şekilde gerekli tamiratı yapacaktır bu konuda içiniz rahat olsun. Bu arada Mali abinin yazdıklarından forumda çooook uzun zamandır görmediğim Ercan Ozan ve Ali Yıldırım'ın isimlerini gördüm. Mali abi Ercan'ı anladım da Ali neden forumda aktif değil.Bilgin var mı?
Forumda neden görünmediği anlayamadım abi? Acd,Bursa.Abant!!