0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu hafta 9 Aralıkta BİM de kameralı ekranlı bir model var hatırladığım kadarı ile 145 TL.
Eski aracımızda bunlardan alıp takmıştık, mesafeyi söylüyordu. 70 santimetre-60 santimetre gibi
Ocak olabilir mi o?
Merhaba arkadaşlar...Aracım 2005 Terra HB.. Aracımda park sensörü yok.. takdırmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz...? Servisin de taktıran varmı..? Maliyeti nedir?Dışarda taktırsak hangi markayı ne kadara taktırabiliriz..?Tavsiyeleriniz için teşekkürler...
hepsiburada dan cyclone bh001 alıp kendim taktım, sağlam güvenilir, sesi yüksek, fiyatı ucuz. tavsiye ederim.
@Hasan Hüseyin (33222) Park sensörü özellikle arkada olan gerçekten işe yarıyor Cenmax marka olabilir, servislerde de cenmax takılıyor.
Mutlu bey hepsiburada da 40 lira fiyatı var.. ucuz gerçekten.. kendiniz nasıl taktınız...bağlantısının geri vites ışığına mı yağıyosunuz..? Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 09:34:10birde sesli olan mı daha kullanışlı yoksa mesafe gösterenler mi..?Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 09:39:41Aytaç bey kesinlikle katılıyorum.. araçta olması gereken bir özellik, ne yazıkkı terralara koymamışlar...araştırdım biraz da cenmax diğer ürünlere nazaran daha pahalı neden acaba..? hepsi aynı işlevi görüyo aslında...
Mesafe toleransı 30 Cm çoğu üründe. 30 Cm olduğu anda sürekli bip sesi çıkarır. Bu nedenle mesafe gösterenlere inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum. Kendim taktım derken benim önceki park sensörüm bozulmuştu. Elektrikçi çok yüksek fiyat verri, öyle olunca kendim hepsiburadadan aldım, bagaj trimini söktüm, eski sensörleri yenileri ile değiştirip elektrikçi bantıyla sabitledim, ardından 4 sensörden gelen kabloları aracın içine aldım, bağlantıları yaptım. Eğer matkapınız varsa el beceriniz varsa siz de yapabilirsiniz. Benim avantajım sensör yerlerinni zaten delinmiş olmasıydı. Aracın altına yatarak geri kalanını halletim.
Tebrikler.. elbecerim vardır ama sensörlerin açısını vs. ayarlayamazsam sıkıntı olur... fırsatım olupta bi ustaya soramadım ne kadara taktıklarını...Acaba piyasada ortalama ne kadar fiyat veriyolar..?
Hasan Hüseyin arabanın marka modeli ne sana link verem oradan bak nereleri deleceksin montajı nasıl yapacaksın gösteriyor
Bana göre tek sıkıntısı düzgün yerden delmek. Geri kalanı kolay, sensörlerin arkasında ok var o ok yukarı yönde takılacak. Benim park sensörü bozulduğunda sensörler için 100 boyatma iöin 25 istedi. Ben de 50 tl ye yeni bir tane aldım
corolla terra HB 2005 model abi.. teşekkür ederim...Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 12:33:30 iyi yapmışsınız.. bende kendim yapmayı düşünüyorum.. ama şuan hava şartları malum.. biraz daha bekleye bilirim... aracım gri.. gri renkte var piyasada.. belki boyatmaya da gerek kalmaz...