0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B4374D5E9-BE76-DD74-1990-2AFDE845BE76%7D/TPA400%20LHD-RHD%20PZ464-T0421-00%20AIM%20000%20104-2.pdfBuna bak bakalım, belki işine yararSon sayfalarda delme yerleri için şablonlar var
en cok hb lere lazım oluyor bir türlü ne kadar mesafe kaldıgını kestiremiyorum corollada, sembol varken tepe aynası fazlasıyla yetiyordu vallazaten hayatta söktürmem tamponu ve iç davlumbazları, arabamı o halde görmeye dayanamam
Benimkine eski sahibi taktırmış, içerde sökülen hiç bir kısım yok, herşey bagajda. Bagaj içindede birşeyleri söktürmemiş, sadece sol taraftaki halı kaplamayı sökmüşler herhalde oradan geri vites kablo bağlantısı almışlar, buzzerıda arka koltuklara yakın bir yere koymuşlar, ses yeterli geliyor. Tamponu söktürdümü bilmiyorum ama muhtemelen söktürmüştür altından bakınca arabanın tampon içi görünmüyor çünkü.Sizin arabalarda alttan bakınca tampon içi görünüyorsa sökmedende yapılabilir bence
arka camdan gökyüzüne bakıyor gibi oluyor arkaya yaklaştıkça görmen gereken yerle alakan kalmıyor bi alışamadım kaç sene oldu yahuarka tamponun içi görünüyordu sanırım, lpg girişi sabitlerken gözüm ilişmişti gibime geldi:)
prd trim neydiişi tampondan bagaja taşıyoruz da ses nereden geliyor bagaj tarafından mı yineuyarı ikaz sesi nereden gelecek teybe baglanmıyormuydu vsvs
heh tamam şimdi oldu senaryo oturdu kafama:)bilseydimn daha önce yapardım ya, en takın zamanda sipariş veripo montajını yapıyorum ama nce bi araştırayım tampon altı vs nerden sokacaz içeri kabloları.ohh gelsin manevralar sonra
Yakında arabaların tepesinden periskop gibi birşey çıkarmazsak iyi 360 derece birde kamera koydukmu tepesine ohhhhh
Bir gün sabah çok erken uzun yola çıkacağım. Benzin istasyonundan yakıt alımı sonrası lastik havalarını kontrol ettim. Tam o sırada tam yanıma(geniş alan olduğu halde) bir araç yanaştı. İçinden bayan sürücü indi. Ben de işimi halledip, geri vitese taktım ve park uyarı sistemi ötmeye başladı. Aynalardan bakıyorum arkada hiç bir şey yok. Camı açıp arkaya bir baktım, bayan benim aracın arkasında eğilmiş, kendi aracının arka lastiğine hava basıyor. Gerçekten de ne zaman işe yarayacağı belli olmuyor ancak herkesin dikkatli olması lazım.