0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar bugün LPG dönüşümü yaptırıyorum yarın tamamlanacak inşallah. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Dönüşümü yapan usta "bujileri değiştirmem gerekebilir (çok büyük ihtimal değiştirecek) bu da 180 TL civarı birşey tutar" dedi. Maddi durumum sıkıntılı acil görüşlerinizi bekliyorum.
Size bunu söyleyen usta, arabadaki mevcut bujileri çıkarıp baktı mı? Baktı ise işten anlıyor demek ki, bakmadan dediyse bence biraz şüpheli, illa takalım dersede bari o parayı hak eden kaliteli lpg uyumlu denen bujilerden olsun
aracınızın kmsi kaç belki rutin olarak söylemiş olabilir olası lpg problemlerini engellemek için
Araç 60000 km de. bence de kafaya taktı bizim bujileri Yalnız buji durumunu ben de bilmiyorum aracı yeni aldım. İlla değiştireceğim derse orjinal buji tak diyeceğim artık.
Bence illa buji değişecekse bujileri siz alıp ustaya getirin. Arkadaşlar iridyum diye bahsettiğiniz bujileri özellikleri neler acaba. Daha önce duymamaktan mütevellit çok faydalı bir şeyse bende ikinci el olarak aldığım 2012 1.33 otomatik yarisim de kullanmak istiyorum. Araç 15 bin de 4 ay önce 12 binde bakıma girmiş lakin bujiler sanırsam 10 bin bakımında değişmiyor. Ancak araç 2 hafta önce 2 yaşını doldurdu. Değiştireyim mi yoksa 20 binde mi değiştireyim..