0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rodaj doneminde ozellikle dikkat etmem gereken bir durum var mi?ani hizlanmalar,3000 devri gecmemek,120 km hizi gecmemek gibi...
iyi akşamlar.corolla 1.4 dizel multimod araç sahibiyim. aracım 8000 km yi geçti. ağustos ayında almıştım.fakat aracım benım dusunceme gore cok yakıyor.tuketım değerleri 5.7-5.9 arası sehir içifikir verirseniz sevinirim.iyi akşamlar
dediklerinizde haklısınız tabi ama ne bileyim bana çok geliyor Senede dört defa uzun yok yapıyorum mesafe yaklaşık 1090 km civarinda.önceki aracım c3 1.4 hdi confort plus manuel idi. Yaklaşık istanbuldan doldurup adanaya kadar gidiyordum ancak corolla ile aldığımdan bu yana defa gittim ancak hiçbir seferde 1000 km yakın bile yapmadı.bir depo mazot ile 1000 km yapmıyor nedendir çözemedim bunu
Benimde aracım dizel ve antep te yaşıyorum şehir içi 9 u buluyor bazen. Şehir dışına çıktımı 3.7 yı gördüm 1200 km yaptı bir depo ile.Aracımı 2014 Ocak Ayında aldım ben bu Gösterge panelinin sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum. Gercek değerleri göstermiyor. Haziran itibari ile satılan araçlarda beyin değişmiş buda nedeni olabilir mi acaba.
Ortalama hızınız araçtaki kişi sayısı ve yükler aynı mı ?
aynı değişen bişey yok yükte ve kişi sayısında 120 km/s altına hıç düşmüyordum eski aracımda tam 980-1000 km gidiyordu bir depo ile. C3 deposu da 48 litrelikti. Corollanın bildiğim kadarıyla 52-55 arası