0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bu konu üzerinde bir soru sormak istiyorum, geçenlerde depomu tabanca atana kadar fullettim, km'yi sıfırladım, fakat km'yi sıfırladıktan sonra ilk diş 140. km de düştü, diğer aracımda aynı d4d ydi ve onda sanırım uzun yolda 220km kadar gitmişti diye hatırlıyorum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum, 140 km'nin 100km'si şehirlerarası diğer 40'ı şehiriçi, fakat hava sıcaklığı hep -6 , -7 dereceydi kullanım boyunca. Araç fazla yakıyor olabilirmi acaba
Arkadaslar suan.aracimin sehir ici ortalama yakit tuketimi 6,8 litre.aracimin kilometresi 900'ü buldu.daha da düser mi bilmiyorum.
Biraz daha düşebilir. Ortalama tüketimi arada sıfırlayıp takip ediyorsunuz değil mi?
Merhabalar,Aracımı alalı tam 2 ay oldu,yaklaşık 3000 km'de.Ortalama yakıt tüketimi 7.0 gösteriyor.Tabi hep şehir içi kullanıyorum ve otomatik vites.Sizce daha düşer mi,yoksa kabullenip keyfini sürmeye devam edeyim mi?
Uzun yola cikmadan ve sehir icinde aracimin ortalama tuketimini sifirliyorum.
benim aracımda manuel 950 km oldu daha 7.7 lt gösteriyor 1000 bakımından sonra sıfırlamayı düşünüyorum.Aracı sürekli şehiriçi ve genelde kısa mesefa kullandım.3000 km den sonra düşeceği söyleniyor.