0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba hızla giderken Sigara yada duman çıkartan herhangi bir şey ile test edilebilir mi ki?
Evet orijinali 1000 lirayı bulur. Ve servis dışında bulmanız çok zor. Bursada Göz-Pa diye bir firma var. Onlara bir sor belki vardır Ben gecenlerde bagaj fitili aldim. 30 lira. Yine forumdan bir arkadaş kapı fitili almisti.
Aynen o konuyu hatırladım bende Anıl Köksal hocam, acaba bu hava çıkışını engelleseniz yinede rüzgar girmeye çalışır mı?
Uygun fiyatlı yan sanayi yada başka marka aracın lastikleri uyuyor olsa çok iyi olur.Deneyen var mı acaba?
@Serhat Hatinoğlu (30184) abimiz restorasyon yaparken siteden yan sanayiyi 200tlye almıştı kapıları bir a101 kasa için aldığın site bayağı uygun.Ayrıca anılcığım senin araba da ses geliyorsa biz arabayı denize cıkaralım vapur niyetine
şuan senin aracın ile aynı seviyede rüzgar sesi hariç şöyle anlatmaya çalışayım :fırtınam felaketim hasretim
işte ben kapı içinin her tarafını ziftli keçe sünger bituself ile doldurdum. hiç ama hiiç boşluk yok. ilginize teşekkürler. kapılarım şuan en sıkı ayarında. zor örtülüyorlar. fitillerde işlem yok ama içinde akvaryum hortumu var. videoda çok belli değil ama hiç yol sesi ve motor sesi yok. çok derinden boğuk geliyor. ama rüzgar sesine geldim takıldım