ARkadaşlar Tekrardan Merhaba.
Kar kış kıyamet olduğundan aracımı garajdan çıkartmadığımdan dolayı fazla ilgilenememiştim.
Oem taktırdığım eski sürüm cihazımda radyo çekmeme (parazit yapma) ve dokunmatiğinin çok iyi olmadığından dolayı şikayetlerim vardı ve aldığım yer ile iritbata geçerek cihazı direk değişeceklerini söylediler. Daha sonrasında gelen telefonda cihazın android alt yapılı işletim sistemi kullanan bir cihazdan bahsettiler ve eski cihazımla arada fark vererek değişimi onayladım ve az önce montajını gerçekleştirdik.
Ürün piyasadaki 799 tl- 1450.00 tl aralığından satılan ürünlerden gerçekten çok üstün arkadaşlar.Ben bir eskisinide kullandığım için bu farkı çok net hissettim.
andoroıd telefonunuz Wi fi sini kullanarak internete çok hızlı bir şekilde giriyor ve hızı çok iyi .
Youtube'den deneme amaçlı video açtım harika gerçekten.
Özellike benim işim sürekli maille olduğu için G maili yükledim tıkır tıkır çalışıyor.
Google play Store dan istediğiniz her şeyi indrebiliyor sunuz
Arka plan fotoğrafını değiştirebiliyorsunuz.
Radyo su muazzam çekiyor.
Cihazın markası Navirem dir arkadaşlar. Alacak olanlar bu markanın androıd sistemli olanına yönelirse çok memnun kalacaktır.
Bana maliyeti 1900 Tl oldu.
Arabaya gönül vermiş birisi olarak benim aracım çok kıymetlidir ve her şeyin en iyisini en kalitelisini hakediyor diye düşünüyorum kendi adıma.
Çok konuştum işportacı gibi ama heycanımı mazur görün

Fotoğraflara geçelim artık..
İşletim Sistemi Son sürün 4.2.2

G mail

Telefonumun Wifisinden Bağlandım ve Youtube Sorunsuz video izledim.

Andoıd Menü Görünümü;

ARka Plan Fotoğrafı Değişebiliyor.