0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok güzel duruyor. Gunduz olmasına rağmen yerdeki su birikintisine yansıma yapmış. Araba alırsam bu ledleri listeye yazdım Acaba ömürleri nasıl zirt birt patlayan cinslerden değildir inşallah. Malum fren sinyal parklar çok kullanilan aksamlar.
kaan stop kırmızı olanların linkini alabilir miyim ?
Tabiki Eren süper parlak 2pcs/lot 80w yüksek güç cree led lamba araç araba sinyal fren ışıklar ampuller 7440 7443 t20http://s.aliexpress.com/emUbyuaeSatıcıya 7443 Red diye mesaj atmak gerekiyorBenim içinde önemli olan kolay bozulmamasıydı. Sonuçta ben evde olamıyorum. Taktım okula geldim. Allah korusun bozulur bişi olursa babam bir sürü laf eder " ben demedim mi yurtdışından alma diye. Bak boşuna aldım" gibi. Onun ötesinde götürecek değiştirtecek fln uğraşacak bir daha söylenecek kızacak bende iyisi olsun dedim Sercan abiye de aynısından aldık
fiyatın maşallahı var
Bi led 30 dolar olurmu ya fiyatı pahalı değil mi ?
Merhaba Değerli Forum üyeleri:)CSC için sipariş verdiğimiz uzunlara xenon çakar sistem ledin siparişi nihayet elime ulaştı ve akşam montajını yaptım.https://www.youtube.com/watch?v=MakGNEXTccA
Sercan sellektör ler tam istediğim gibi olmuş çok dikkat çekici güle güle kullan araç full × full oldu Acaba karanlık yolda uzunlari yaktın mi hiç aydınlatması nasıl?
Konuyu epey bir süre inceledim , aracınızın rengi bence çok güzel (bir önceki aracım olan Opel'imin rengi buna yakın bir şeydi ) toplam 7 araç değiştirip hiç beyaz araba sahibi olmak nasip olmadığı için bu kez beyazı tercih ettim beyaz hevesim olmasaydı kesinlikle ben de bu rengi alırdım. Aracınıza uyguladıklarınızın bir çoğu gayet güzel olmuş aracın güzelliğine güzellik katmış , tebrikler.Bir kaç ufak sorum olacak size ; sanırım Eibach marka spor yay da taktınız aracınıza , bunlardan memnun musunuz , konforda çok büyük azalma v.s. oldu mu ve sürtme v.s. durumları nasıl çok dikkat istiyor mu acaba. (ve bunları kullanmak aracın garantisini etkiliyor mu)Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle , hayırlı geceler ...
merhaba sercan masallah senın arabaya buda cok yakısmıs. bu arada aracı satıyormusun ?