0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pedal Commonder hakkında bilgi verirmisiniz?
Ben pazartesi Sercan abinin aracına bindim. Pedal commander müthiş Cidden çok çok fark ediyor. Rakamlar örnek olacak ama şöyle düşünün. Siz şuan 99 hp nin 80-90 hp sini kullanıyorsanız pedal commander ile Sport+ ile 99 hp kullanıyorsunuz ve hissediyorsunuz
Bildiğiniz bi zararı varmı araca
Ben pazartesi Sercan abinin aracına bindim. Pedal commander müthiş Cidden çok çok fark ediyor. Rakamlar örnek olacak ama şöyle düşünün. Siz şuan 99 hp nin 80-90 hp sini kullanıyorsanız pedal commander ile Sport+ ile 99 hp kullanıyorsunuz ve hissediyorsunuz Ziyaretin için teşekkür edememiştim kardeşim Teşekkürler ayaklarına sağlık beklerim en kısa zamanda İnşallah:)Bu arada Jantlar ne durumda hala haber gelmedi senden:)Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2016, 09:55:33Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 23, 2016, 23:26:23Af buyurun bu pedal commander nedir nasıl montaj olurGAz Pedalına gelen soketli kabloyla gaz pedalı arasına yine soketli bir kablo takılıyor. Montajı çok basit ve pratik kendiniz yapabilirsiniz ben kendim yaptım. Soket söküp sokete yine kablo takıyorsunuz yani .
Af buyurun bu pedal commander nedir nasıl montaj olur
Teşekkür ederim yorumlarınız içini, ancak bende çok araştırdım commonder i ve gerçekten bir zararını göreni kullanıcalardan da duymadım ve kendi mantığımda zararı olmayacağı yönünde idi. sadece aracın gaz yemesiyle alakalı yani gaz tepkimesini artıyor o kadar. motora Veya herhangi bir elektronik aksama hiç bir müdahalesi yokken zarar vermeyeceği düşüncesiyle yaptım uygulamayı. Gerçekten iyi araştırmalar sonucu herkese tavsiye ediyorum. Özellikle 1.33 motorda sıkça karşılaşılan araç yüklüyken veya 4 kişi bindiğinde bayırlarda, rampalarda devir düşmesini, bayılmayı,yığılmayı engelliyor yani buna bizzat şahidim:)
Jantlar yetkili servis mi ? Dışarıdan bir dükkandan mı ? Araç çok iyi olmuş . Maşallah .
Sercan bey doğrudur dedikleriniz. Ama ben mantıksal açıdan yaklaştığında mantığına ters geliyor. o yüzden fikirlerimi paylaştım . tekrar ellerinize sağlık . güzel çalışma olmuş.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CSC yine ateş ediyo maşallah Pedal commander ben de bayaadır araştırıyorum. Kaan bahsetti bana da. Senin tecrübelerine güvenerek alıcam abi
Sağol kardeşim Bu taraflara yolun düşerse istersen uğra kardeşim sende test et.Kaan ,bire bir test etti:) Yada şöyle bişey yapalım senin niyetin varsa ben sana yollıyım kargoyla takıl biraz kullan bak bakalım. eğer soketler uyuyorsa soralım firmaya. Sıkıntı yok o şekilde de yapabiliriz.
Çok teşekkür ederim abi. Yolum düşecek ama yüksek ihtimal arabasız olucam. Balıkesirde biri bayilik almış. 7 günlük ücretsiz deneme şansımız ve onun öncesinde kendi aracımızda test etme imkanımız var sitelerinde ve reklamlarında böyle bahsediyolar. Gidip bi test edicem ilk olarak.
Fiyatı nedir ürünün taksit yapıyorlar mı
Olsun ben teklifimi yapayım otobüsü belki durdurup mola verdirtebilirsin:) Güzel bir hizmet bence denemeye değer. Zaten taktığın anda etkisini göreceksin kalsın diceksin öyel 1 hafta denemeye fln gerek yok cihazı:)
Mola şart oldu o zaman. Valla abi o kadar çok istemişim ki demek. Bi anda ortaya pedal commander parası çıktı Şimdi sadece test sürüşü yapmak ve takılsın demek kaldı.
Off Çok güzel.. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim:)