Gönderen Konu: Hangi Kredi Kartı, Neden!?  (Okunma sayısı 5443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Hangi Kredi Kartı, Neden!?
« : Ocak 02, 2015, 10:16:00 »
 Selam arkadaşlar;
Hangi kredi kartını, hangi şartlarda kullanıyorsunuz? Yani kullanıdğınız kredi kartını neden tercih ettiniz, ya da hangisini, neden tercih etmezsiniz? Yıllık vb ücretlerden tutun, taksit olanaklarına ya da akaryakıt, alışveriş vb alışverişlerde indirime kadar bilgileri eklerseniz önemli bir karşılaştırma dökümanı oluşturulabilir hepimizin sayesinde.

Ör;
Kredi kartı adı: Xyz
Yıllık aidat: 000Tl.
Taksit olanakları: 8-10
İndirimler: %5
Ekstra özellikler: İnternet alışverişlerinde indirim, kolaylık vb. Müşteri hizmetlerine kolay ulaşım ve ilgi vs...

Toyota Club Türkiye

Hangi Kredi Kartı, Neden!?
« : Ocak 02, 2015, 10:16:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Kredi Kartı, Neden!?
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2015, 11:33:51 »
En fazla ağı olan bütün işleriyle anlaşıp kampanya yapan şüphesiz bonus geliyor. Bu sene kapatmak için uğraşıyorum.bonusla Harcamama savaşı verdim. Ama o kadar kampanyayla çıkıyorlar ki bu zamana kadar harcattılar.gecenlerde defactoya girdim dediler bonusa peşin fiyatına 6 taksit. Kartı çıkarttım yerine koydum.  Kart aidatı yüzünden kapatacam inş 3 kere kestiler başvuru yaptım reddedildi. Bankalarda ilginc bir politika var. Öncelikli müşterilerine bu aidatları iade ediyor.birebir şahit oldum 5 yıldır kullandığım maximum kart aidatlarmı iade etti. İş arkadaşım o kadar uğraştı öncelikli müşteri olmadığı için iade etmediler.
Kampanya lideri bonus ikinci world gerisi de aynı
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2015, 11:44:07 »
- TEB TOTAL BONUS
- Aidat şikayetvar.com üstüne yapılan itiraz ile her yıl iptal edilebiliyor yahut 3 tane otomatik ödeme
- Bonus özelliklerinin yanı sıra asıl beni cezbeden iki özelliği şu : %5 anında yakıt indirimi - hafta içi 100 liralık alışveriş sonrası haftasonu yapılan sinema & tiyatro biletleri %50 indirimli
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2015, 11:45:30 »
vakıfbank ve finansbank kullanıyordum. ikisinide tek telefon ile kapattırdım. uğraştırmadılar. puanlarımı ve + bakiyemi istemedim.

şuan axess akbank kullanıyorum. tek kartım var ve memnunum.

bir önemli not ekleyim. kampanya takip etmek çok fazla zarar verebilir. taksidi fazla veya indirimi bol diye bunca zaman 4 ayrı kart taşıdım. insan ister istemez 4 tanesini kullanıyor. gerçekten boş para harcadığım zamanlar oldu.
bunun yerine ihtiyaç için bekleme moduna geçtim. ihtiyacım varsa araştırma içine giriyorum. ihtiyaç kaçınılmazsa kampanyanın bana uymasını ve indirimi takip ediyorum. böylece tek bir kart bile yetiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2015, 12:59:49 »
Şu an açık olan Finansbank var kurtulmama 1-2 ay kaldı nasipse  çok pişmanım gafiliz ! Faiz yiyoruz yediriyoruz HARAM HARAM HARAM, bunca zaman en büyük günahlardan biri olan faize gözgöre naısl bulaşmışım Allah tövbelerimizi kabul etsin...  Rabbim herkesi kurtarsın bulaştırmasın inşallah... Faiz girdi mi bir bütçeye ondan daha hayır bekleme sonra neden hiçbirşeyimiz yolunda gitmiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 02, 2015, 13:15:59 »
2 adet kredi kartını aktif olarak kullanıyorum. 1 sini ise müzeye vs  ücretsiz girme amaçlı vs yanımda taşıyorum

İş Bankası: İşte üniversiteli maximum. Limiti 600Tl
Aidat 20 tl idi. Geçen sene aldılar bu sene almadılar aidatı neden bilmiyorum. Alsalarda önemli değil çünkü senede ilk okutmadan itibaren bir ay boyunca müzelere, örenyerlere vs ücretsiz gitmek amaçlı kullanıyorum. O da yaz ayında 1 aya denk getiriyorum ve ücretli müze kart çıkarmama gerek kalmıyor :) :)

Garanti Bankası: Bonus Classic. Limiti 1500Tl
Aidat 60 tl idi. geçen sene aradığımda geri verdiler. Bu sene 70 oldu sanırım aidatı. Bu ay kesecekler aidatı bakalım ne yapacağız. Garanti bankasının döviz kurundan memnunum çünkü yurtdışı alışveriş sitelerinden çok ürün aldığım için iyi geliyor bana. Birçok alışverişimde bu kartı kullanıyorum. Ve bonus avantajları iyi geliyor. Bu ay kartımı platinum ve premiuma yükselteceğim.

Garanti Bankası: Bonus American Express. Limiti 1500 Tl
Aidatı diğer bonus kartıma ilaveten 20 tl. Bonus program ortaklarında 2 kat bonus veriyor. Yalnız pek bir yerde kullanamadım. Genelde yakıt alırken kullandım.

Ayrıyetten. Garanti bankasında hesap işletim ücreti ödemediğim vadesiz TL, vadesiz dolar, vadesiz euro ve vadeli TL hesaplarım var. İş bankasında yine aynı şekilde hesap işletim ücreti ödemediğim vadesiz TL hesabım var. İstersem iş bankasında hesap işletim ödemeden dolar ve euro hesabı açabilirim.

Bu arada kredi kartlarıma ve hesaplarıma hiçbir otomatik ödeme talimatı bağlı değildir. Ve maaş müşterileride değilim. Sigortamda pederin üstünden :) Öğrenciyim :P

Bu arada hepsini düzenli öderim ve alışverişlerimde asla taksit belasına bulaşmak istemiyorum.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2015, 17:01:10 »
http://m.haberturk.com/para/haber/937288-kullanilmayan-hesaplardan-ucret-alinacak
28 nisan son duyuru yaptılar.  İlkeciğim bütün hesaplardan kart hesabı altın dolar ne varsa son yapılan düzenlemeyle bankaların ekmeğine yağ sürüldü. Senden şimdilik almıyorlar sanada sıra gelecek bizim maaştan dolayı 2-3yılda bir banka değiştiriyoruz hesap kartlarını kapatmıyoruz artık sırayla yıllık 110tl kesiyorlar 55tl +55tl. Denizbank, akbanktan kestiler otomatik ödemeyle geri aldım. Son düzenmeyle cozuttular. Paradan para kazanmaya çalışan bir müesseseden hayır gelmiyor. Kam emicilik  Keske eski dönem olsada zarfla maaş verseler. Promosyon  derdine 100 bankadan hesap ve kredi kartı açtırıyorlar. Kapatana kadar akla jarayı seç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 02, 2015, 17:05:28 »
http://m.haberturk.com/para/haber/937288-kullanilmayan-hesaplardan-ucret-alinacak
28 nisan son duyuru yaptılar.  İlkeciğim bütün hesaplardan kart hesabı altın dolar ne varsa son yapılan düzenlemeyle bankaların ekmeğine yağ sürüldü. Senden şimdilik almıyorlar sanada sıra gelecek bizim maaştan dolayı 2-3yılda bir banka değiştiriyoruz hesap kartlarını kapatmıyoruz artık sırayla yıllık 110tl kesiyorlar 55tl +55tl. Denizbank, akbanktan kestiler otomatik ödemeyle geri aldım. Son düzenmeyle cozuttular. Paradan para kazanmaya çalışan bir müesseseden hayır gelmiyor. Kam emicilik  Keske eski dönem olsada zarfla maaş verseler. Promosyon  derdine 100 bankadan hesap ve kredi kartı açtırıyorlar. Kapatana kadar akla jarayı seç.

Abi iş bankasında sistemde üniversite öğrencisi olarak gözüktüğüm için almıyorlar. Garantideki hesapları ise igaranti uygulamasından açıldığı için hesap işletim ücreti alınmıyor. Ve 2016 ya kadarda alınmayacağı kesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 02, 2015, 17:20:14 »
kredi kartı kullanmayan biri olarak takipteyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2015, 17:23:04 »
Geçen seneye kadar 1998 senesinden beri aktif olarak yedek kartla kullandığım world gold kartımı kart aidatı yüzünden kızarak kapattım.Bir hafta sonra arayıp aidatı iade edelim dediler kabul etmedim ve kapattırdım.Halen içerde kalan cüzi bir param için extre gönderiyorlar.
İşbankası maximumu ve bankamatik kartımı emekli olmadan önce şirket maaş hesabından dolayı kullanıyordum şu andada emekli maaşımı  iş bankasına taşıdım ve hiç aidat parası ödemedim.Aktif olarak kullanıyorum
Garanti bonus kartımıda bayadır kullanıyorum iki seneden beri kesilen kart aidatı için arayıp kartımı kapatın diyorum bir dahaki extrenize iade edelim bir sene boyunca kapatmayın diyorlar kabul ediyorum.
Emekli olunca hepsini kapatıp peşin çalışacağım diye karar almıştım fakat bir türlü nasip olmadı bir an önce kurtulmak lazım. ;)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2015, 17:26:48 »
- TEB TOTAL BONUS
- Aidat şikayetvar.com üstüne yapılan itiraz ile her yıl iptal edilebiliyor yahut 3 tane otomatik ödeme
- Bonus özelliklerinin yanı sıra asıl beni cezbeden iki özelliği şu : %5 anında yakıt indirimi - hafta içi 100 liralık alışveriş sonrası haftasonu yapılan sinema & tiyatro biletleri %50 indirimli
Kart aidatı için bi de şikayetvar.coma başvurdum bakalım işleme alacaz dediler. Ordan sonuç çıkmazsa kapatma şantajı :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2015, 17:31:31 »
Maximum : aidat : 0 tl

Bonus plus : aidat : 0 tl

Opet world : aidat : 0tl

3 kartı da aidat ödemediğim için bulunduruyorum . Benden aidat ve hesap işletim ücreti kesecek banka daha kurulmadı isterlerse kessinler zararları alacakları aidattan çok daha fazla olur . Garanti böyle bir hatayı zamanında yaptı ve bu garantiye kestiği aidatın 3 katına mal oldu ve şimdi kart hariç garanti ile başka herhangi bir çalışmam yok kartı da iptal etmeyi düşünüyorum . Ben çalışacağım banka ile bu konularda baştan anlaşırım ve bu şekilde herhangi bir ücret kesildiğinde o banka ile kolay kolay bir daha çalışmam  .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2015, 17:54:00 »
Benden aidat ve hesap işletim ücreti kesecek banka daha kurulmadı isterlerse kessinler zararları alacakları aidattan çok daha fazla olur . Garanti böyle bir hatayı zamanında yaptı ve bu garantiye kestiği aidatın 3 katına mal oldu.
Garanti benden ilk sene 6tl (Altı) kart aidatı kesti. (İlk yılım olduğu için) aradım geri vermezseniz kapatacağım dedim. Onlarda 1 sene boyunca kapatmazsanız kartı size 60 tl hediye bonus vereceğiz dediler. Bende kabul ettim. sonra 60tl (Altmış) hediye bonus yüklediler :D :D
Bu ay 70 tl aidat kesecekler bakalım ne yapacaz bu defa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2015, 18:37:02 »
Garanti benden ilk sene 6tl (Altı) kart aidatı kesti. (İlk yılım olduğu için) aradım geri vermezseniz kapatacağım dedim. Onlarda 1 sene boyunca kapatmazsanız kartı size 60 tl hediye bonus vereceğiz dediler. Bende kabul ettim. sonra 60tl (Altmış) hediye bonus yüklediler :D :D
Bu ay 70 tl aidat kesecekler bakalım ne yapacaz bu defa

Kardeşim kartı sürekli kullanıyor ve düzenli ödeme yapıyorsan ara aidatı iptal etmelerini söyle kabul etmezlerse öyleyse kartı iptal edin de hemen aidatı iptal ederler.  Bendeki durum farklı sadece kart yok işin içinde ondan benden kolay kolay kart ücreti kesemezler . Keserlerse de öyle geri 50-100 tl puan yatırmakla kendilerini affettiremezler ben 50 -100 tl sinde değilim kestikleri ücretler bence haksız eskiden yıllık 15-20 tl kesiyorlardı sesimi çıkarmıyordum ama bir hesap işletim ücretinden 100 tl kesmek nedir yazık günah .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 02, 2015, 19:00:05 »
koç grubu çalışanı olmama ve maaş kartımla birleştirmeme rağmen benden hesap işletim ücreti kesiyor YapıKredi bankası. Bazı aidatları geri alabiliyorum bi bk anlamadım..
birde garanti bankasını kullanıyorum

ama iş bankasını tavsiye ederim:)
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2015, 19:00:16 »
Kardeşim kartı sürekli kullanıyor ve düzenli ödeme yapıyorsan ara aidatı iptal etmelerini söyle kabul etmezlerse öyleyse kartı iptal edin de hemen aidatı iptal ederler.  Bendeki durum farklı sadece kart yok işin içinde ondan benden kolay kolay kart ücreti kesemezler . Keserlerse de öyle geri 50-100 tl puan yatırmakla kendilerini affettiremezler ben 50 -100 tl sinde değilim kestikleri ücretler bence haksız eskiden yıllık 15-20 tl kesiyorlardı sesimi çıkarmıyordum ama bir hesap işletim ücretinden 100 tl kesmek nedir yazık günah .
Aktif olarak kullaniyorum ve odememde asla sıkıntı olmadı abi. Öyle yapacagim zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 02, 2015, 19:02:43 »
Daha önceleri aradılar kart için reddettim 2011 yılında Vakıfbank'tan kredi çekerken Vakıfbank world verdiler kredi haziranda bitti bide Deniz bonus var 2sinden birini iptal ettirecem pek kullanmıyorum kullanırsamda kısa taksit tercih ediyorum Vakıfbank kart aidata itiraz ettim her seferinde olumlu yanıt veremiyoruz diye mesajla döndüler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 02, 2015, 19:16:57 »
Mümkünse hiç kredi kartı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 03, 2015, 00:34:47 »
   Şubat 2013'e kadar Akbank ve Yapı Kredi'den bende ve abimde Premium,Platinium tarzı kartlarımız mevcuttu.Satışını yaptığımız firma bir anda iflas erteleme verince olanlar oldu.Yüklü miktarda bir rakamla iflas etmiş olduk.Corolla hariç bütün araçları elden çıkarmak zorunda kaldık.Gelecek paraya güvenip kart ile harcama yapınca bütün hesaplar alt üst oldu.
Bu yaşadıklarımız sonrası uzun bir aradan sonra peşin hayat ile baş başa kaldım.Bir evlenirken birde bu Partner'in sigortasını yaptırırken kredi kartına ihtiyaç duydum.Onun dışında param varsa alıyorum/alabiliyorum yoksa da bekliyorum.
Ahmet'in dediklerine de sonuna kadar katılıyorum.Faiz'li yaşama hiç mi hiç gerek yok.
Bankamatik kartı olarak eşime ait Garanti Bonus'u kullanıyorum.Doğalgaz su ve elektrik faturaları için otomatik ödeme talimatı verdim internet şubesinden.Bundan sonra hesap işletim ücreti almazlar umarım.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 03, 2015, 12:42:10 »
Trdeyken 7-8 kartim vardi, yurtdisina cikinca bir tanesi haric hepsini kapatmistim. Gecen ay son kalan AKbank Wings kartimida kapattim.