0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://m.haberturk.com/para/haber/937288-kullanilmayan-hesaplardan-ucret-alinacak 28 nisan son duyuru yaptılar. İlkeciğim bütün hesaplardan kart hesabı altın dolar ne varsa son yapılan düzenlemeyle bankaların ekmeğine yağ sürüldü. Senden şimdilik almıyorlar sanada sıra gelecek bizim maaştan dolayı 2-3yılda bir banka değiştiriyoruz hesap kartlarını kapatmıyoruz artık sırayla yıllık 110tl kesiyorlar 55tl +55tl. Denizbank, akbanktan kestiler otomatik ödemeyle geri aldım. Son düzenmeyle cozuttular. Paradan para kazanmaya çalışan bir müesseseden hayır gelmiyor. Kam emicilik Keske eski dönem olsada zarfla maaş verseler. Promosyon derdine 100 bankadan hesap ve kredi kartı açtırıyorlar. Kapatana kadar akla jarayı seç.
- TEB TOTAL BONUS- Aidat şikayetvar.com üstüne yapılan itiraz ile her yıl iptal edilebiliyor yahut 3 tane otomatik ödeme - Bonus özelliklerinin yanı sıra asıl beni cezbeden iki özelliği şu : %5 anında yakıt indirimi - hafta içi 100 liralık alışveriş sonrası haftasonu yapılan sinema & tiyatro biletleri %50 indirimli
Benden aidat ve hesap işletim ücreti kesecek banka daha kurulmadı isterlerse kessinler zararları alacakları aidattan çok daha fazla olur . Garanti böyle bir hatayı zamanında yaptı ve bu garantiye kestiği aidatın 3 katına mal oldu.
Garanti benden ilk sene 6tl (Altı) kart aidatı kesti. (İlk yılım olduğu için) aradım geri vermezseniz kapatacağım dedim. Onlarda 1 sene boyunca kapatmazsanız kartı size 60 tl hediye bonus vereceğiz dediler. Bende kabul ettim. sonra 60tl (Altmış) hediye bonus yüklediler Bu ay 70 tl aidat kesecekler bakalım ne yapacaz bu defa
Kardeşim kartı sürekli kullanıyor ve düzenli ödeme yapıyorsan ara aidatı iptal etmelerini söyle kabul etmezlerse öyleyse kartı iptal edin de hemen aidatı iptal ederler. Bendeki durum farklı sadece kart yok işin içinde ondan benden kolay kolay kart ücreti kesemezler . Keserlerse de öyle geri 50-100 tl puan yatırmakla kendilerini affettiremezler ben 50 -100 tl sinde değilim kestikleri ücretler bence haksız eskiden yıllık 15-20 tl kesiyorlardı sesimi çıkarmıyordum ama bir hesap işletim ücretinden 100 tl kesmek nedir yazık günah .