0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be işte bu kadar duyarsız olduk malesef Özcan abi hariç tepki veren olmamış bir kaç kişi yakın cevaplar vermiş o kadar... Haramda huzur arayana, huzur haram olur.... Allah hepimizi islah etsin inşallah...
Şu an açık olan Finansbank var kurtulmama 1-2 ay kaldı nasipse çok pişmanım gafiliz ! Faiz yiyoruz yediriyoruz HARAM HARAM HARAM, bunca zaman en büyük günahlardan biri olan faize gözgöre naısl bulaşmışım Allah tövbelerimizi kabul etsin... Rabbim herkesi kurtarsın bulaştırmasın inşallah... Faiz girdi mi bir bütçeye ondan daha hayır bekleme sonra neden hiçbirşeyimiz yolunda gitmiyor...
Tepkimizi kartlari iptal ederek verdik. Sessiz ama etkili.
Çok haklısın az kaldı benimde 1'ni hiç kullanmıyorum tam iptal ettirecektim arabanın motor revize iş çıktı mümkün mertebe 2'nide kullanmam araba sigortası yaptırdım sigortacı 4'e bölmüş extre eksik geldi bankayı aradım kendileri bana iyilik yapıyor gibi 10 taksit yapmış faiz iflah etmez bekarım içki ve sigara işim yok iyide maaşım var yakında kurtulacam Allah'ın izniyle
Valla kardeşim 22 bin liralık borcum şu an için FAİZ'leri ile birlikte 47 bini buldu Allah'ın izniyle ödemeye çalışacağım Boşuna faizden/kâr payından uzak durun demiyorlar.Bir bildikleri varmış ulemanın.
geçmiş olsun özcan, üzüldüm gerçekden,inşallah tekrar yoluna koyarsınız... üstesinden gelebilecek güç kuvvet evelallah var...borcun vadesi çok uzun ve yuksek oran faizi minimize etmek için yapılandırmak gerek...kar payı ortaklıkdan gelir,faizsiz kazanç kar payı diyerek paranı faize koyarak kandıranlardan uzak durmak gerek...
@Özcan Musaoğlu (4716) abi geçmiş olsun . Umarın en kısa zamanda her şey yoluna girer .
Gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kurtulursun.