0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çarpıp kaçmayı uygun bulmuyorum lakin çoğu zaman olmadık yere park edip giden araçlara sürterek geçip geçmemek arasın da kararsızım. Yapacağım davranış günah olduğu için kendimi zor tutuyorum.
dörtleri yakıp markete giren caddede bir tarafı trafiğe kapatan mı dersinönümde giderken birden durup, durduktan sonra dörtleri yakanmı dersin (3m önünde cep var halbuki)aşırı yavaş gidip sollamaya kalktığımda benimle yarışmaya başlayan mı dersin... bunlara karşı kendimi kaybedeceğim sanırım birgün ben daha kötüsünü düşünüyorum bir gün psikopat edecekler beni bu tür müsvettelerneye göre günah hakettiği zararı verdiğimiz mi, peki onların onlarca insanı attıkları risk can kaybı bile olabilir bunlar kul hakkına girmezmi.bundan sonra o hareketi yapmazsa sevap bile işlemiş olabiliriz
Bu memlekete seri araba kullancan yoksa ezmeye calisiyolar bugun aksam sahile indik kiz arkadasimla arkadan gelen araba surekli selektor atiyo cekiliyorum arkama geciyo yine naptigini anliyamadim isiklara kadar gazladim durunca bu seferde bir lira versene muhabbeti basladi yapistilar arabaya 1 lira diye cami actim az cekilin yok diyom anlamiyolar korkmuyolarda gaz verdim az bagirttim bu sefer arkamdaki caprazimda oda gaz veriyo olaylar birbirine girdi zor kurtardim kendimi
Hep sokak apaçileri bunlar işte. İçmişlerdir 2 bira olmuşlardır çakır keyif ona sar buna sar. Bir de yanında kız arkadaşını gördülerse daha fazla abartırlar. Her yerde var bunlardan ama istanbulda allah kolaylık versin yani. Yavaş gidiyorsa acelen varsa ya da hızlı gitmek istiyosan arabanın modelini bile beğenmemiş olabilirsin çak selektör hatta yol boşsa ona da gerek yok ver sinyalini geç git. Ama bu ................ öyle yapmazlar ki akşam akşam bela çıksın.
Bugün önüme kıran birine korna çaldım diye 10 KM kovalamaca yaptık, düşün artık.Direkt aklıma bu konu geldi. Önüne kıran adama uyarı niyetine korna çalmak bile suç oldu. Hayır adam 2,5 metre x 1 metre olmasa kaçılmaz da, çok fenaydı be. "Nereye kaçarsan kaç kovalayacam oğluuum" diyen FIORINO şoförü, benzine alınmış VVT-I'la karşılaşınca pes etti. Düşüncükçe kahkaha atıyorum.
Usta sağlam kaçmışın ama Düşündükçe ağlıyorum ağladıkça eklemlerim acıyo da diyebilirdin
O şahsiyet sana zarar verebilirdi.Bir nokta belirleyip, olayı da polise bildirip kişiyi oraya götürüp yakalatabilirdin.Gerçi ortada darp yada benzeri bir suç unsuru olmasa da adamı terletmen ayrı bir seçenekte olabilirdi.Adana'da bana çarpacak araca uyarı amaçlı sadece bip şeklinde korna çaldım.Adam hemen aşağı indi ne çalıyorsun diye.Ben de beni görmediğini düşündüm çarpma diye çaldım deyince selam verdi aracına geri döndü.Oysa ki bu olayda %100 haklıydım.Ama ne yaparsın.
Burada polisin bir sucu yok Yüksel.Resmi araç degilse ya da yaralanmalı bir kaza degilse polis müdahale etmez.Boyle bir durumda da zaten rapor tutar,ölçüm yapar ve fotograf çekip gider.Bu tarz anlaşılması zor kazalarda çok iyi acılardan çekilmiş fotograflar çekip,iyi bir beyanda bulunmak en dogrusu.Her iki tarafta kendi el yazılarıyla beyan yazdıktan sonra gerekli evrakları tamamlayıp tutanağı Tramer'e gönderiyorsunuz.Fotograflar, beyan, kazanın olduğu yerin kroki çizimi doğrultusunda gerekli kararı veriyor.Cikacak olan karara itiraz edebiliyorsunuz.
geçmiş olsun yüksel. ben döverim böyle adamı direk uzatmadan, zaten teksicileri sevmem:)ama tam tahmin ettiğim gibi karşı tarafla anlaşıp anlaşamayacağına bakmıyor tutanağı tutu devam et diyor amcalar. ama senin iş bitmemişki daha noldu sonuç kim suçlu bulundu tutanağı ilgili yere ibraz etmedinmi
Yüksel şehrin çeşitli yerlerine taksi çağırmak iyi numaraymış