Gönderen Konu: Komşunun (!) Yaptığı...  (Okunma sayısı 7040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Komşunun (!) Yaptığı...
« Yanıtla #40 : Ocak 09, 2015, 23:39:30 »
en doğrusunu yapmışsınız...
kötülüğe sessiz kalmak, ortak olmaktır...
Maalesef bu durumda birçok insan görse bile birşey demiyor, yok aramız bozulmasın, yok başıma iş açılmasın...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 09, 2015, 23:39:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 10, 2015, 13:37:34 »
Çarpıp kaçmayı uygun bulmuyorum lakin çoğu zaman olmadık yere park edip giden araçlara sürterek geçip geçmemek arasın da kararsızım. Yapacağım davranış günah olduğu için kendimi zor tutuyorum.

dörtleri yakıp markete giren caddede bir tarafı trafiğe kapatan mı dersin
önümde giderken birden durup, durduktan sonra dörtleri yakanmı dersin (3m önünde cep var halbuki)
aşırı yavaş gidip sollamaya kalktığımda benimle yarışmaya başlayan mı dersin

... bunlara karşı kendimi kaybedeceğim sanırım birgün
 ben daha kötüsünü düşünüyorum bir gün psikopat edecekler beni bu tür müsvetteler

neye göre günah hakettiği zararı verdiğimiz mi, peki onların onlarca insanı attıkları risk can kaybı bile olabilir bunlar kul hakkına girmezmi.
bundan sonra o hareketi yapmazsa sevap bile işlemiş olabiliriz

sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 11, 2015, 01:23:13 »
dörtleri yakıp markete giren caddede bir tarafı trafiğe kapatan mı dersin
önümde giderken birden durup, durduktan sonra dörtleri yakanmı dersin (3m önünde cep var halbuki)
aşırı yavaş gidip sollamaya kalktığımda benimle yarışmaya başlayan mı dersin

... bunlara karşı kendimi kaybedeceğim sanırım birgün
 ben daha kötüsünü düşünüyorum bir gün psikopat edecekler beni bu tür müsvetteler

neye göre günah hakettiği zararı verdiğimiz mi, peki onların onlarca insanı attıkları risk can kaybı bile olabilir bunlar kul hakkına girmezmi.
bundan sonra o hareketi yapmazsa sevap bile işlemiş olabiliriz

Abi sana % 1.000.000 katılıyorum.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 11, 2015, 01:48:58 »
Bu memlekete seri araba kullancan yoksa ezmeye calisiyolar  bugun aksam sahile indik kiz arkadasimla arkadan gelen araba surekli selektor atiyo  cekiliyorum arkama geciyo yine naptigini anliyamadim isiklara kadar gazladim  durunca bu seferde bir lira versene muhabbeti basladi yapistilar arabaya  1 lira diye cami actim az cekilin yok diyom anlamiyolar korkmuyolarda gaz verdim az bagirttim bu sefer arkamdaki caprazimda oda gaz veriyo olaylar birbirine girdi  zor kurtardim kendimi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 11, 2015, 03:46:40 »
Bu memlekete seri araba kullancan yoksa ezmeye calisiyolar  bugun aksam sahile indik kiz arkadasimla arkadan gelen araba surekli selektor atiyo  cekiliyorum arkama geciyo yine naptigini anliyamadim isiklara kadar gazladim  durunca bu seferde bir lira versene muhabbeti basladi yapistilar arabaya  1 lira diye cami actim az cekilin yok diyom anlamiyolar korkmuyolarda gaz verdim az bagirttim bu sefer arkamdaki caprazimda oda gaz veriyo olaylar birbirine girdi  zor kurtardim kendimi
Hep sokak apaçileri bunlar işte. İçmişlerdir 2 bira olmuşlardır çakır keyif ona sar buna sar. Bir de yanında kız arkadaşını gördülerse daha fazla abartırlar. Her yerde var bunlardan ama istanbulda allah kolaylık versin yani. Yavaş gidiyorsa acelen varsa ya da hızlı gitmek istiyosan arabanın modelini bile beğenmemiş olabilirsin çak selektör hatta yol boşsa ona da gerek yok ver sinyalini geç git. Ama bu ................ öyle yapmazlar ki akşam akşam bela çıksın.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ocak 11, 2015, 04:09:02 »
Hep sokak apaçileri bunlar işte. İçmişlerdir 2 bira olmuşlardır çakır keyif ona sar buna sar. Bir de yanında kız arkadaşını gördülerse daha fazla abartırlar. Her yerde var bunlardan ama istanbulda allah kolaylık versin yani. Yavaş gidiyorsa acelen varsa ya da hızlı gitmek istiyosan arabanın modelini bile beğenmemiş olabilirsin çak selektör hatta yol boşsa ona da gerek yok ver sinyalini geç git. Ama bu ................ öyle yapmazlar ki akşam akşam bela çıksın.
Sahilde zaten icenler el frenleri mi dersin egzoz showlari mi sifir cizmeler mi  bide salça olmasalar  millete yokuşta  gazladim duramiyodu arkadan vurcakti  ben son anda kactim bide onla ugrasirdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 11, 2015, 13:22:31 »
Bizim burada da var onlardan.  Sorsan bir de ortalamanın üzerinde varlıklı insanlar ama kaçıp gidiyorlar.  Allah ıslah eylesin diyoruz.  Sizin yaptığınız bana göre gayet ahlaki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 11, 2015, 14:01:42 »
Bundan 1-2 yıl önce benim de park halindeki aracıma sürtmüş tüp dağıtan bir araç.. Siteden çıkarken de güvenlik görevlisine not bırakmış, ben şu araca sürrtüm,telefon numaram bu.. araç sahibi beni ararsa zararını karşılayayım diye.. Baktım tamponda hafif çizik oluşmuş, hiç önemsemedim.. Teşekkür için aradım sadece..

İnsanlık için hala umudumuz var.. :)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 11, 2015, 20:40:05 »
Bugün önüme kıran birine korna çaldım diye 10 KM kovalamaca yaptık, düşün artık.
Direkt aklıma bu konu geldi. Önüne kıran adama uyarı niyetine korna çalmak bile suç oldu.

Hayır adam 2,5 metre x 1 metre olmasa kaçılmaz da, çok fenaydı be.  :lol:
"Nereye kaçarsan kaç kovalayacam oğluuum" diyen FIORINO şoförü, benzine alınmış VVT-I'la karşılaşınca pes etti. Düşüncükçe kahkaha atıyorum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 11, 2015, 20:43:23 »
Bugün önüme kıran birine korna çaldım diye 10 KM kovalamaca yaptık, düşün artık.
Direkt aklıma bu konu geldi. Önüne kıran adama uyarı niyetine korna çalmak bile suç oldu.

"Nereye kaçarsan kaç kovalayacam oğluuum" diyen FIORINO şoförü, benzine alınmış VVT-I'la karşılaşınca pes etti. Düşüncükçe kahkaha atıyorum.

Usta sağlam kaçmışın ama :D Düşündükçe ağlıyorum ağladıkça eklemlerim acıyo da diyebilirdin :rofl: :rofl:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 11, 2015, 20:44:18 »

Benimde basima gelmisti garajdan cikan fluence  cift seritli yola ortadan daldi frene abandim  tam onunde durdum  bakip bagirma hareketler hic ugrasmadan uzaklastim arkamdan geliyodu seridi ortaladim yanima gelemedi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ocak 11, 2015, 20:46:57 »
Usta sağlam kaçmışın ama :D Düşündükçe ağlıyorum ağladıkça eklemlerim acıyo da diyebilirdin :rofl: :rofl:
Ne yaparsın, "Erkekliğin 10'da 9'u kaçmak" demişler, boşuna artistlik yapmaya gerek yok.  :lol:
Bana vursun geçer de, gider arabanın camını patlatır, kapısını yamultur ve bu daha çok üzer.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 12, 2015, 00:48:46 »

O şahsiyet sana zarar verebilirdi.Bir nokta belirleyip, olayı da polise bildirip kişiyi oraya götürüp yakalatabilirdin.Gerçi ortada darp yada benzeri bir suç unsuru olmasa da adamı terletmen ayrı bir seçenekte olabilirdi.
Adana'da bana çarpacak araca uyarı amaçlı sadece bip şeklinde korna çaldım.Adam hemen aşağı indi ne çalıyorsun diye.Ben de beni görmediğini düşündüm  çarpma diye çaldım deyince selam verdi aracına geri döndü.Oysa ki bu olayda %100 haklıydım.Ama ne yaparsın.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 12, 2015, 01:12:03 »
O şahsiyet sana zarar verebilirdi.Bir nokta belirleyip, olayı da polise bildirip kişiyi oraya götürüp yakalatabilirdin.Gerçi ortada darp yada benzeri bir suç unsuru olmasa da adamı terletmen ayrı bir seçenekte olabilirdi.
Adana'da bana çarpacak araca uyarı amaçlı sadece bip şeklinde korna çaldım.Adam hemen aşağı indi ne çalıyorsun diye.Ben de beni görmediğini düşündüm  çarpma diye çaldım deyince selam verdi aracına geri döndü.Oysa ki bu olayda %100 haklıydım.Ama ne yaparsın.
Kesinlikle, ne olacağı belli değildi. Cüsse olarak büyük olduğu için, Haydar'lık bir iş yoktu. Arabadan insek ya arabayı dağıttıracağız elemana ya da kendimiz dağılacağız.  :D Adam zaten çileden çıkmış, ne konuştuğunu bilmiyor. Delikanlılığı yok bu işin, bu denli bir gördüğün zaman yapıştırıp kaçacaksın, bugün bunu anladım.

Bir kaç kere trafik ışıklarında ve yolda yüksek hızla giderken yolumu kesti, en sonki ışıkta "Çek kenara" dedi, "Çektim kenara, in arabadan ne derdin varsa çözelim" dedim, indiği an tekrar yapıştırdım.  :lol:
Öteki ışıkta mecburen durdum ve kapıları kilitleyip 155'i aramak için hazır konumda beklerken adam arkamda beliriverdi,"Kaçış yok, zevk almaya bakacağız derken", o ağzından köpürcükler çıkan ayı yavrusu gitmiş yerine hiç birşey olmamış gibi ışıklarda bekleyen biri geldi ve arabasından inmedi.
Dikiz aynasından onu keserken, telefonla konuşuyormuş gibi yaptım ve dikizden kafamı az yukarı kaldırıp, plakasını telefonda karşı tarafa okuyormuş gibi yaptım.
O telefon olayından sonra kendisi sağ tarafa döndü.
Takip etseydi direkt olarak şehir trafiğine girmeden merkezdeki karakola götürecektim.

Hayır, hem üzerime kırıyorsun, korna çalmasam belki orada kaza yapacağız. Nedir bu öfke yani ?

31 ARALIK günü ana yolda ilerlerken ara yoldan bir ŞAHİN çıktı ve güm diye çarptım. ABS falan hakgetire, adam öyle bir çıktı ki o anda hangi sistem olursa olsun durduramayacak.
Adamla tartışma falan derken uğraşılamayacak bir çakal olduğunu anladım ve polise sığınacağımı düşünerekten polis çağıracağımı söyledim.
En azından "kendi aramızda anlaşmamız için polis bize yol gösterir, adam ara yoldan direkt anayola çıktığı için ceza yazar" dedim.
Polis çağıracağımı duyan karşı taraf "Zararın neyse ödeyelim gardaş, ben şurada falanca durakta taksiciyim, polis çağırma" dedi. "E ver o zaman zararımı, tamponu boyatacağım 100,00 TL, plakayı yenileyeceğim 90,00 TL." dedim. 50,00-100,00 TL arası bir şey vermeye çalıştı ve ben kabul etmeyip polisi beklemeye başladım.

Polis beyler geldi. Hangi arabalar kimin, kim nereden geldi klasiklerini geçtikten sonra bir kaç fotoğraf çekti, ehliyetleri aldı ve bize rapor tutturmayı öğretmeye kalktı. HONK !
Polise "Memur Bey, ben yamulan plaka, çizilen tampon için, yani 200,00 TL'lik hasar için TRAMER'e mi başvuracağım ? En azından şurada suçun kimde olduğunu söyleyin -ki zaten kimde olduğu belli- ona göre biz de kendi aramızda anlaşalım" dedim. "Sen kimsin gardaşım, polisin öyle suçun kimde olduğunu söyleme gibi bir yetkisi yok, hasarını karşılatmak istiyorsan tutarsın raporunu, gerisini TRAMER'e bırakırsın" dedi. Karşı tarafla numaralarımızı birbirimize verdik ve polis karşı tarafa da ceza falan yazmayıp yürüdü gitti.

Ee polisin bu rahatlığını duyan karşı taraf bu saatten sonra anlaşmaya çalışır mı ? Polis çağırmadan önce sandı ki polis gelince buna ceza yazacak, ondan para verip, polis çağırtmamaya çalışıyor.
Gittik taksi durağına...
"Ben sana para falan vermiyorum, polis çağırmasaydın para verecektim ama sen gittin polis çağırdın" dedi. Muhabbet böyle devam etti ve ben bunun hal ve hakaretlerine dayanamayarak Allah ne verdiyse başladım. Esnaf araya girdi ayrıldık.
"Lanet olsun" deyip yürüdüm.

O günden beri, eğer BANDIRMA'daysam günümün bir bölümünü taksi durağının kenarlarında pusu atarak geçiriyorum. Eleman kafaya geldiği zaman durağı gizli numaradan arayıp şehrin çeşitli yerlerine taksi istiyorum ve eleman ellerini avuşturarak müşteriye gidiyor ve bomboş geliyor.  :rofl:
İntikamımı böyle böyle alacağım.
ŞAHİN'e ne oldu diye soracak olursanız, çamurluk pert, komple yamuldu. Benim arabanın sadece tamponu çizildi ve plaka yamuldu.

Buradan şu dersi çıkarttım:
 POLİSE GÜVENMEYİN ! HAKLI OLANIN ARKASINDA DURMUYOR ! KLASİK PROSEDÜRÜ UYGULAYIP YÜRÜYÜP GİDİYOR. YİNE O BİRAZ ÖNCE ANLAŞAMADIĞINIZ ÇAKALLA BAŞBAŞA KALIYORSUNUZ.
HANİ BENİM GİBİ "BİZ ARAMIZDA ANLAŞAMADIK, SUÇLUNUN KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİL, POLİSİ ARAYAYIM GELSİN DE SUÇLUNUN KİM OLDUĞUNU SÖYLESİN" DEYİP ÜMİTLENMEYİN ! POLİS SADECE HASAR RAPORUNUN NASIL TUTULACAĞINI GÖSTERİYOR !
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ocak 12, 2015, 01:48:22 »
Burada polisin bir sucu yok Yüksel.Resmi araç degilse ya da yaralanmalı bir kaza degilse polis müdahale etmez.Boyle bir durumda da zaten rapor tutar,ölçüm yapar ve fotograf çekip gider.Bu tarz anlaşılması zor kazalarda çok iyi acılardan çekilmiş fotograflar çekip,iyi bir beyanda bulunmak en dogrusu.Her iki tarafta kendi el yazılarıyla beyan yazdıktan sonra gerekli evrakları tamamlayıp tutanağı Tramer'e gönderiyorsunuz.Fotograflar, beyan, kazanın olduğu yerin kroki çizimi doğrultusunda gerekli kararı veriyor.Cikacak olan karara itiraz edebiliyorsunuz.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ocak 12, 2015, 15:03:36 »
Burada polisin bir sucu yok Yüksel.Resmi araç degilse ya da yaralanmalı bir kaza degilse polis müdahale etmez.Boyle bir durumda da zaten rapor tutar,ölçüm yapar ve fotograf çekip gider.Bu tarz anlaşılması zor kazalarda çok iyi acılardan çekilmiş fotograflar çekip,iyi bir beyanda bulunmak en dogrusu.Her iki tarafta kendi el yazılarıyla beyan yazdıktan sonra gerekli evrakları tamamlayıp tutanağı Tramer'e gönderiyorsunuz.Fotograflar, beyan, kazanın olduğu yerin kroki çizimi doğrultusunda gerekli kararı veriyor.Cikacak olan karara itiraz edebiliyorsunuz.
Öğrenmiş olduk abi.

Ben daha farklı pencereden bakmıştım, yardımcı olabileceklerini düşünmüştüm.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ocak 12, 2015, 18:35:03 »
geçmiş olsun yüksel. ben döverim böyle adamı direk uzatmadan, zaten teksicileri sevmem:)
ama tam tahmin ettiğim gibi karşı tarafla anlaşıp anlaşamayacağına bakmıyor tutanağı tutu devam et diyor amcalar. ama senin iş bitmemişki daha noldu sonuç kim suçlu bulundu tutanağı ilgili yere ibraz etmedinmi
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 114 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ocak 12, 2015, 18:50:57 »
Yüksel
şehrin çeşitli yerlerine taksi çağırmak iyi numaraymış
196.000 de yenilendik.
195 binde geldin 201 binde gittin. 1996 corolla GLİ
2013 Hyundai İ20 kusura bakma sana ısınamadım.
2013 Fluence 1.5 dci EDC hoşgeldin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ocak 12, 2015, 19:01:20 »
Siz yapılması gerekeni yapmışsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ocak 12, 2015, 19:40:44 »
geçmiş olsun yüksel. ben döverim böyle adamı direk uzatmadan, zaten teksicileri sevmem:)
ama tam tahmin ettiğim gibi karşı tarafla anlaşıp anlaşamayacağına bakmıyor tutanağı tutu devam et diyor amcalar. ama senin iş bitmemişki daha noldu sonuç kim suçlu bulundu tutanağı ilgili yere ibraz etmedinmi
Sağol Murat abi.
Ben biraz töleranslı davrandım, uzattım ama sonucu iyi oldu.

Kendi aramızda anlaşma ümidi taşıdığım için tutanak tutmadık abi. Karşı taraf da suçun onda olduğunun farkında olduğu için "İllaki tutanak tutacağız" demedi.
Ayriyetten biraz da yamulan plaka ve çizilen tampon için tutanak tutmaya gerek duymadım. Zira TRAMER olaylarını biliyorsunuz, olur da haklıyken haksız çıkarım. Yamulan plaka ve çizilen tamponu kurtaracağım derken elalemin hurda ŞAHİN'inin hasarını karşılarım ve sigortam bozulur.

Yüksel
şehrin çeşitli yerlerine taksi çağırmak iyi numaraymış
İnce planlarım var abi, taksi çağırmakla kalmayacak bu iş.  :)
1.6 VVT-i