0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalanci hararet mi? Yedek su deposu da yalandan patladı zaten
O zaman harareti ben yaptim vectra değil. Sende rahatla. Ben yalan söylüyorum arkadaslar. Vectralar inanilmaz sorunsuz araclar
Ne derdim olacak. Sanki tek araba kullanan sensin tek bilen sensin. Forumun amaci paylasmaktir. Paylasim yapiyoruz. Amacin sadece muhalefet yapmak. Ne demek yalanci hararet? Buraya yazana itibar etmiyorsan yazmicaksin.
Yalanci hararetin ne oldugunu biliyorum. Yukarıda da 40 binde alinip 200 bini gecmis sorun yasamamis olanida yazdim. Anlayamadigim ne yapmaya çalıştığın?
Peki sorun ne Sayın Murat Avaroğlu? En kötü ihtimalle, bir yanlış anlama ve yanlış anlaşılma olmuş. Herkes yapıcı olarak devam ederse bu barışçıl ve kolay bir şekilde aşılır. Siz de çok güzel bir şekilde bilginizi, tecrübenizi paylaşmışsınız, diğer herkes de bilgisini, tecrübesini paylaşmış. Gözden kaçan, unutulan ya da bilinmeyen şeyler de tüm bu paylaşılanların toplamında nihai bilgiyi oluşturuyor.
Yanlis anlasilma yok bilakis yanlis soylem var Hakan Öztürk. Sunu belirteyim. Opelde yalanci hararet olayi nerdeyse hic gorulmez tikaniklik yoksa. Cunku opel ahtapot sisteme sahiptir ve havayi kendi alir. Kacak dahi olsa opel kolay kolay hava yapmaz. Ayrica opelin conta yaniksa gözle hararetle veya kaynama ile anlasilmayacagida asikardir. Opelin hararet testi kimyasal sıvı ile yapılır. Fan aktifse kolay kolay yükselme olmaz göstergede. Eger ani yukselisler mevcutsa opelin kronik hastaligi olan sase problemine dikkat etmek gerekir. Ben yaşadım sadece bilgi paylastim. Olumlu olanida yazdim.fakat enes duman sanki tek opel kendindeymis gibi sanki hak yapisiymis gibi iddia ediyor. Yalanci muamelesi yapiyor. Bu yüzden bu forumda toyota konusulsun opelciler varsa kendi forumlarında istedigini yazsinlar. Yönetici de bu duruma müdahale etsin. Efsane hararet denmis opel hararet degil.
Efsane Hararet olmuş Konu Hararet, boşverin yahu...Bu arada resimdekine göre hararet falan yok herhalde, o seviyeler normal diye biliyorum
Her zaman uzlaşı ve barıştan yanayım ama burada benim yalancı muamelesi yaptığım iddia edilince kayıtsız kalamadım.
Hararetin ne olduğunu bilmiyormusuz gibi yazarsan normal bu sekildr anlasilman. Yukariyi bende okudum herkeste okudu. Diyorum ki opel Sicak motordur hararet sıkıntısı vardir. Kroniktir genelde. Sen diyorsun yalanci hararet olmasin.