0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih,Banka vb ye kadar sorular var. Güvenli bulmadıgımdan doldurmadım.
Ben yaptım , 1-2 yıl sonra bende yüksek lisans öğrencisi olacağım için yürekten destek veririm
Türkiye'de akademisyenlik zor zanaat... kolay gelsin... Bunlar bir şey değil, Asıl Doktora yeterlilikte canımız okunuyor... Doldurdum ben de
Son soruya ekleme yapmak istiyorum,Şu anda da neredeyse tüm işlemlerin internetten yapılabildiği bir sistem var, ismi Enpara, üyeyim ve oldukça da memnunum
sonlara doğru baysada çabuk bitti...Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2014, 17:26:17yatırım hesabı şubeye gitmeden açılabiliyor mu?
Anketi doldurdu inşallah bi faydamız dokunmuştur
Şimdi istatistiki çalışmalar ile çok haşır neşir olmuş ve sıkıntılarını bilen birisi olarak ben soru sorayım(cevabını biliyorum ). Burada kaç anket cevapladın Furkan? İstatistiki çalışmalar gerçekten çok önemlidir doğru yapıldıklarında. Bunun için hem anket seviyesinde hem de istatistiki hesaplamalar düzeyinde hata düzeltme şekilleri vardır. Bu yüzden anketin hazırlanmasından tutun, gerekli hesaplamaların sonuçlanmasına kadar çok iyi bir harita çizmek gerekir.
Bu çalışmaya verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.Dilek ŞANSLI – Prof. Dr. Erman COŞKUNarkadaşımıza desteğimiz olsun elimden geldikçe doğru işeretlemeye çalıştım.Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2014, 17:28:39hesap açmayı diyorsan evet cepten internet uygulamasını indirmek veya bankanın sitesine girip internet şifresi ile açılabilir vadesiz hesap için
Enparada başvuru yapıyorsunuz, müşteri temsilcisi randevu alıp size bir paket ile geliyor. Paketten banka kartınız ve formlar çıkıyor, formları imzalayıp teslim ediyorsunuz. Kimliğiinizin de ipad ile fotoğrafını çekiyor. Sonra gidiyor.
Bende doldurdum 2 sene sonra bizimde yuksek lisansimiz olacak
Yüksek lisans tez Son döneminde olan bir araştırma görevlisi olarak halinizi en iyi ben bilirim doldurdum anketi başarılar dilerim.