0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun vildan hanım, ben önümdekinden ziyade arkamdaki trafiğide kontrol ederim kim nerde nerden geliyor solayacakmı aralarındaki didişmeler vs takipte olurum hep zaten bir zaman sonra alışıyorsun anlık senaryo oluşuyor kafada:)trafik magandaları çok kimse inkar edemez, anlıkta olsa bazıları çokk tehlikeli hareketler yapıyor. bazen biz bileama vildan hanım yanlış anlamasın bu yapılan sollamayı fazla abartmış olabilir mi acaba yanlış görerek heyecandan, yani bu tür hareketlere hepimiz uğruyoruz adam yanımızdan geçip gidiyor acaba diyorum bu şekilde oldu da beni görmedi üstüme sürdü çarpacak sandı diyerek kendini sola attı..
Murat Bey teşekkür ederim, yok ben trafikte pek ürkek olupta şaşkınlaşmam genelde, ilk kez sollayan birini de görmedim, öyle olmadı, beni solladı ama dibimde yani sürtmesine ramak kalmıştı bende durmadım, üstüne bide kornaya asıldım, hızlanıp onu geçmek isterken önümü kesti solda kalmış olduk ikimizde..
Hatalısınız, hem korna çalmış uyarmışsınız hemde o aracı geçmeye çalışmışsınız.1- İçindeki sizin bayan olduğunuzu görmüş, karşı cins muhabbetinden size sarkmaya çalışmış olabilir.2- İyicene psikopatmış, bayan olduğunuzu görmemiş, nasıl bana korna çalar ulen deyip kafayı sıyırmıştır.Bu gibi durumlarda hiiiiç bulaşmamak lazım, ama işte elde değil. Benimde malesef tepkim sizinkisi gibi oluyor, Allahtan hanım frenliyor beni....