Gönderen Konu: Kendinin Adam Sanan Canavar !!  (Okunma sayısı 3378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '05
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Kendinin Adam Sanan Canavar !!
« : Aralık 30, 2014, 08:43:24 »
İnsanı insandan, trafikten soğutan kendini adam sanan erkeklerden nefret ediyorum!!

sabah sabah adam beni sollamaya çalıştı yaptıda ama bana sürtecek neredeyse, bende uzunca bir korna çaldım , erkeklik gururuna yediremedi delikanlı

yavaşladı ben durmadan onu geçeyim derken önümü kesti ve sol şerite kendimi attım, önümde  durdu camını açtı "ne korna çalıyon bilmem ne" daha ne söylediğini bile anlamadım, bende ona "nasıl geçiyosun arabaya sürtecektin sinyal bile vermiyosun " bilmem ne dedim, camını kapattı gitti,

sol şeritte kala kaldım, Allahtan ışıklı bi yol değil, Antalya'da (malesef) yaşayanlar bilir köy yolu diye bi yol var, araçlar üstüme geliyor, motorluya çarpacaktım az daha..

Nasıl bir ülkede yaşadığımızı trafikte olan böyle canavarlar yüzünden tekrar sorguladım..
Dünyada Ölümden Başkası Yalan Ey İnsanoğlu!

1.00 Terra MMT

Toyota Club Türkiye

Kendinin Adam Sanan Canavar !!
« : Aralık 30, 2014, 08:43:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Kendinin Adam Sanan Canavar !!
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2014, 08:52:33 »
Gidebileceğiniz yerlere dolmuş yada otobüs ile gitme imkanınız yada yürüyerek gitme imkanınız varsa arabayı fazla kullanmayın. Yoksa bu ülkede ciddi anlamda gazetelerin 3. sayfasında çıkmak elde değil.

Geçmiş olsun.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2014, 08:57:03 »
Abi bu dediğin de çözüm mü? :)

Bir araç kamerası koyup hepsini afişe etmek lazım aslında. Yaris kullanınca bana da baya oluyor. Trafikteki öküzler az biraz daha küçük araba görsünler üzerine sürüyorlar.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2014, 09:02:28 »
Doğru diyorsun Alper Hocam, çözüm değil ama en azından ben sinirlerimi ruhaniyetimi en azından bu şekilde korumaya çalışıyorum. Dolmuşta bile inanın sinir oluyorum... Pislik her yere yayılmış durumda, her koyun kendi bacağından asılmıyormuş malesef...

Küçük yada modelsiz eski araba olayı var gördüğüm kadarı ile... Hepsi MADDİ GÜÇ olayına bakıyor, adamın bilinçaltında MADDİYATI VARSA GÜCÜDE VARDIR geçiyor. Trafiktede böyle normal yaşantımızda da bu şekilde...
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 30, 2014, 09:08:18 »
Ya kendisi de şirket aracı kullanıyor onunda hb idi, plakasını almalıydım, ama alamadım işte o an sinirden.

34 ile başlıyodu, bide tebarvel firmasından kiralanmıştı, bunlar aklımda kalmış,

kamera olayını zaten düşünüyordum artık biran önce almak lazm, keşke bugün  olsaydı aracımda,

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 30, 2014, 09:11:16 »
geçmiş olsun vildan hanım, ben önümdekinden ziyade arkamdaki trafiğide kontrol ederim kim nerde nerden geliyor solayacakmı aralarındaki didişmeler vs takipte olurum hep zaten bir zaman sonra alışıyorsun anlık senaryo oluşuyor kafada:)
trafik magandaları çok kimse inkar edemez, anlıkta olsa bazıları çokk tehlikeli hareketler yapıyor. bazen biz bile

ama vildan hanım yanlış anlamasın bu yapılan sollamayı fazla abartmış olabilir mi acaba yanlış görerek heyecandan, yani bu tür hareketlere hepimiz uğruyoruz adam yanımızdan geçip gidiyor acaba diyorum bu şekilde oldu da beni görmedi üstüme sürdü çarpacak sandı diyerek kendini sola attı..
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Aralık 30, 2014, 09:12:02 »
Ne olacak hocam kamera? Ben kamera görüntüsünden hiç bir şey olacağını düşünmüyorum bu memlekette  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 30, 2014, 09:14:25 »
geçmiş olsun vildan hanım, ben önümdekinden ziyade arkamdaki trafiğide kontrol ederim kim nerde nerden geliyor solayacakmı aralarındaki didişmeler vs takipte olurum hep zaten bir zaman sonra alışıyorsun anlık senaryo oluşuyor kafada:)
trafik magandaları çok kimse inkar edemez, anlıkta olsa bazıları çokk tehlikeli hareketler yapıyor. bazen biz bile

ama vildan hanım yanlış anlamasın bu yapılan sollamayı fazla abartmış olabilir mi acaba yanlış görerek heyecandan, yani bu tür hareketlere hepimiz uğruyoruz adam yanımızdan geçip gidiyor acaba diyorum bu şekilde oldu da beni görmedi üstüme sürdü çarpacak sandı diyerek kendini sola attı..

Murat Bey teşekkür ederim, yok ben trafikte pek ürkek olupta şaşkınlaşmam genelde,
 ilk kez sollayan birini de görmedim, öyle olmadı, beni solladı ama dibimde yani sürtmesine ramak kalmıştı bende durmadım, üstüne bide kornaya asıldım, hızlanıp onu geçmek isterken önümü kesti solda kalmış olduk ikimizde..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 30, 2014, 09:18:03 »
Gecmiş olsun, ucuz atlatmışsınız, maalesef trafik de kurallara uymayan böyle katiller çok piyasa da.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2014, 09:19:30 »

Murat Bey teşekkür ederim, yok ben trafikte pek ürkek olupta şaşkınlaşmam genelde,
 ilk kez sollayan birini de görmedim, öyle olmadı, beni solladı ama dibimde yani sürtmesine ramak kalmıştı bende durmadım, üstüne bide kornaya asıldım, hızlanıp onu geçmek isterken önümü kesti solda kalmış olduk ikimizde..

Hatalısınız, hem korna çalmış uyarmışsınız hemde o aracı geçmeye çalışmışsınız.

1- İçindeki sizin bayan olduğunuzu görmüş, karşı cins muhabbetinden size sarkmaya çalışmış olabilir.
2- İyicene psikopatmış, bayan olduğunuzu görmemiş, nasıl bana korna çalar ulen deyip kafayı sıyırmıştır.

Bu gibi durumlarda hiiiiç bulaşmamak lazım, ama işte elde değil. Benimde malesef tepkim sizinkisi gibi oluyor, Allahtan hanım frenliyor beni....
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2014, 09:24:04 »
11bin fahri trafik müşavir var ülkemizde henüz ben ne duydum ne rastladım,
imtiyazlarıda cabası polisler bile resim/video ile delili belgelemesi gerekiyorken bu arkadaşlar sadece form tutsa yeterli imiş, yeminlerine güveniliyormuş (yo mezunu 40 yaş üstü ehliyetinde ceza puanı olmamayan sabıkası bulunmayan bla bla) ama ben duymadım henüz bu arkadaşlardan ceza yiyen
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2014, 09:24:14 »
Hatalısınız, hem korna çalmış uyarmışsınız hemde o aracı geçmeye çalışmışsınız.

1- İçindeki sizin bayan olduğunuzu görmüş, karşı cins muhabbetinden size sarkmaya çalışmış olabilir.
2- İyicene psikopatmış, bayan olduğunuzu görmemiş, nasıl bana korna çalar ulen deyip kafayı sıyırmıştır.

Bu gibi durumlarda hiiiiç bulaşmamak lazım, ama işte elde değil. Benimde malesef tepkim sizinkisi gibi oluyor, Allahtan hanım frenliyor beni....

Eşim yapardı kızardı aynısını ben yaptım bugün, Evet hiç bulaşmamak lazım bu ülkede valla eve tek parça gidemeyebilirsiniz.

ben trafikte hafif bi korna çaldı diye arabadan beyzbol sopasını alıp arkadaki arabaya yürüyeni görmüştüm. bugün benim yaşadığım olayda da herşey olabilirdi,

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2014, 09:31:08 »
cümlemiz için allah kaza bela vermesin yardımcımız olsun sabır versin, bazen psikopat olasım geliyor yakalayıp kolunu bacağını kırayım diyorum,
kendi marifetimle kazadan kurtulduğum çok oluyor karşı taraf farkında bile değil sadece önüne bakan arabasını sığdıracağı yer arayan tiplerden nefret ediyorum sebebi de her an herkesin canına kast etmiş/edecek olmasıdır.

evde bekleyenlerimiz bize ihtiyaçları olanlar olmasa anladığı dilden cevap veririm, doğrumu yanlış
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2014, 09:32:01 »
Aynen ama işte insanın yanlışı düzeltme isteği, sonrasında neden sessiz kaldım diye vicdan azabı vb duygular insanı daha sonradan deli ediyor....

Geçen gün eşim anlattı, yolda bir fırın ekmeği dağıtan araç yolda yakmış dörtlülerini, yolda park etmiş gitmiş bir güzel bakkalda çayını içiyor, tabi yoldaki şeridin birisi kapanınca artık tek şeride düşen yolda karşılıklı millet birbirini kollayarak geliğ geçiyor. Birisi durmuş, son model lüks arabalardan birisi, basmış kornaya, fırıncı oralı olmamış, çıkmış kafayı uzatmış kapıdan, bağırmnaya başlamış bu sefer o lüks arabadaki adam, fırıncı elindeki çayı göstererek çay içiyorum abi, bitince alırım diye el hareketleri yapmış. Senmisin yapan arabadaki eleman döner bıçağı gibi kocaman bir pala çıkartmış, fırıncının üstüne yürümüş, fırıncı hemen arabasına koşup arabasını çekmiş....

İşte yakında olacak olan durum bu, herkes kendi kanununu kendi koyacak, kuralları bu şekilde koruımak zorunda kalacağız
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 30, 2014, 09:40:28 »
Oncelikle gecmis olsun. Malesef ben de Turkiyeye gidince arac kullanirken tedirgin oluyorum boyle okuzler yuzunden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 30, 2014, 09:50:02 »
 Çok geçmiş olsun, diğerine ve benzerlerine de acil şifalar diliyorum.

Süper ego'nun etkisi altında olan insanımsılar serbestçe dolaşıyor. Yürümeyi bilmeyenler ehliyet sahibi de olabiliyor.
 Trafikte araç kullanma, trafik tabelaları ve trafiğe dikkat etmenin yanında bir de böyle gizli savaşlar var.

Kamera faydalı olacaktır, çözüm mü? Bence değil. Temelden çözülmesi gereken problemler bunlar, temel öğreti sorunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 30, 2014, 09:58:25 »
Geçmiş olsun .Maalesef memleketimiz de elini sallasan magandaya çarpıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 30, 2014, 10:02:09 »
..bak yine türk zihniyeti diyeceğim
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 30, 2014, 10:15:10 »

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 30, 2014, 10:36:12 »
evet çok doğru söylemişsiniz Burak Bey, hatan varsa kabulleneceksin yani , ama bazıları yediremez kendine horozlanır iyice.

bende hatalı bi çıkış yaptıysam hemen elimi kaldırırım özür mahiyetinde,

daha geçen gün yaşadım mesela, bir kadın şoför yoldan geri geri çıkmasın diye ben bekleyip yol verdim, o da bana elini kaldırdı teşekkür anlamında bende elime kaldırarak karşılığını verdim.

bu tür şeyler görmek istiyoruz trafikte..

1.00 Terra MMT