0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet çok doğru söylemişsiniz Burak Bey, hatan varsa kabulleneceksin yani , ama bazıları yediremez kendine horozlanır iyice.bende hatalı bi çıkış yaptıysam hemen elimi kaldırırım özür mahiyetinde, daha geçen gün yaşadım mesela, bir kadın şoför yoldan geri geri çıkmasın diye ben bekleyip yol verdim, o da bana elini kaldırdı teşekkür anlamında bende elime kaldırarak karşılığını verdim.bu tür şeyler görmek istiyoruz trafikte..
İşin en garip yanı gerçektende bu durum belli bir şehre veya yöreye bağlı değil ben bu durumu birçok şehirde yaşadım mesela siz antalya dan yazmışsınız ben malatya da kayseride birebir aynısını yada daha beterini yaşıyorum ötekisi başka şehirde vs...vs...kısacası devletimizin araç içi kamerayı zorunlu hale getirip sorun olduğunda görüntüyü emineyete bildirecek bir sistemi uygulamaya koyması gerekir aksi takdirde ülke genelinde hiç bitmeyen bir maganda terörü artarak devam edecektir...bilhassa bayan sürücüyü görünce taciz eden şerefsizler çokça var....
Garip bir konu,Bence backraund'una bakmak lazım.Biraz geri gidersek, acaba siz hatalı birşey yapmış olabilirmisiniz?Belkide onuda çıkarken benzer sekilde onu sıkıştırarak zor duruma düşürmüş olabilirmisiniz?Onun gözü ile bakarak empati yapmaya çalışıyorum.Ki öyle bile olsa yaptıgında onu haklı duruma getirmez o ayrı konu.
Insanlar artik anlayissiz gerçekten arabanin icinde kadin veya acami arabayi kucuk gorunce ustlerine suruyolar geçen ay şahincinin teki musallat olmuştu abuk subuk hareketler yapiyo arkamda zik zak ciziyo ne yapmaya calistigini anlamadim saga cekildim gecsin diye yanima gelip gecmiyo camini acti biseyler diyor , camlarda 3 numara film var iceriyide gormuyo kiz arkadasim vardi ettigi kufurlere cok sinirlendim bagajdaki dogalgaz borusuyla girsicektim isiklarda yesil yaninca guzel bir kalkiş yapip kendisini kaybetirdim bu duruma nasil geldik acaba
ne hakla küfür ediyo ki, yol vermişsiniz işte, söylecek söz bulamıyorum ya , eminim herkes yaşamıştır bu tür diyalogları.. ama başa bela almamak da gerekir, ben eşime hergün tembihliyorum çünkü saha da çalışıyor, bütün gün araba tepesinde, kimseye bulaşma diyorum, sen kibar konuşsanda karşındaki öküz ce anlıyor..
Bi ara inmeye yeltendim fakat kiz arkadasim birakmadi, normalde belaya bulasmaya gerek yok diye dusunurum tipleri bozuktu zaten kaybetcek biseyleri yok belli niye cekilmiyosun onumuzden tarzi biseyler dediler sirf bu gibi mahlukatlar yuzunden burda yasamaktan soguyorum bazen istanbulun her bolgesinde vardir tabiki ama esenyurtan cikip buraya gelip burayida kirletiyolar insan olmayi ogretmeleri lazim bunlara
Geçmiş olsun sizin uzunca kornaya basmanız hoş olmamış karşı taraf bunu yanlış anlamıştır. Sizinde belki öncesinde hatanız olmuşta olabilir.Kimse kusura bakmasın fakat ben 3 araç önde giden bir aracın kullanıcısının bayan olduğunu anlıyorum ona göre tedbirimi alıyorum bir çok bayan hepsini kastetmiyorum ama maalesef gerektiği gibi kullanamıyor trafikte ürkek ve refleksleri erkekler gibi değil ne yapacakları belli değil sürücü koltuğuna gömülüp direksiyonu sıkıca tutup sadece önlerine bakıyorlar trafik kurallarına gerekli gereksiz uymaya çalışıp daha güç pozisyonlarda bırakıyorlar bazen akan trafiği katlediyorlar. Geçen gün önümde giden bir bayan sürücü kaldırımdaki bir yayaya yol vermek için aniden durdu normalde yol bizim hızımız yavaş ama bende yakındım zor durdum benim arkamdaki de zor durdu neyse biraz ilerledik aynı sürücü aynı hareketi bir daha yaptı arkadakiler yine frene asıldı tabii korna ile uyardım sonra şunu geçeyim dedim soluna geçtim bastım farkında değil aynaya falan bakmıyor arkadaki trafik nedir bakmıyor yanındayken beni sıkıştırdı ve olan oldu bir kütürtü ve iyi bir çatırdama sesi sol aynasını komple aldım aracı Corsa benim araç yüksek ileride durduk içinden süslü püslü güzel bir bayan indi baktım benim aracın sağ ön kapıdan arka çamurluğa kadar onun aynasının plastik izi elimle hafif sildim baktım çıkıyor biraz tartıştık falan bıraktım sonrasında ıslak bezle sildiğim de ve pasta cila yaptığımda aracımda kılcal bir çizik bile oluşmamıştı fakat dikkatsiz bayan aynasından olmuştu.