Gönderen Konu: Kendinin Adam Sanan Canavar !!  (Okunma sayısı 3377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Kendinin Adam Sanan Canavar !!
« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2014, 10:44:56 »
İşin en garip yanı gerçektende bu durum belli bir şehre veya yöreye bağlı değil ben bu durumu birçok şehirde yaşadım mesela siz antalya dan yazmışsınız ben malatya da kayseride birebir aynısını yada daha beterini yaşıyorum ötekisi başka şehirde vs...vs...kısacası devletimizin araç içi kamerayı zorunlu hale getirip sorun olduğunda görüntüyü emineyete bildirecek bir sistemi uygulamaya koyması gerekir aksi takdirde ülke genelinde hiç bitmeyen bir maganda terörü artarak devam edecektir...bilhassa bayan sürücüyü görünce taciz eden şerefsizler çokça var....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2014, 10:44:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 30, 2014, 10:45:01 »
evet çok doğru söylemişsiniz Burak Bey, hatan varsa kabulleneceksin yani , ama bazıları yediremez kendine horozlanır iyice.

bende hatalı bi çıkış yaptıysam hemen elimi kaldırırım özür mahiyetinde,

daha geçen gün yaşadım mesela, bir kadın şoför yoldan geri geri çıkmasın diye ben bekleyip yol verdim, o da bana elini kaldırdı teşekkür anlamında bende elime kaldırarak karşılığını verdim.

bu tür şeyler görmek istiyoruz trafikte..

Aynen, işte ben bir hata yaptıysam ki olmuştur bazen aynanın kör noktasına denk geliyor ve arkada ki arabayı görmüyorsun. Ha, ben camları da kullanıyorum. Camlardan da bakıyorum sağa ve sola. Hatta bazen önüme bakmayıp arkayı kontrol ettiğim bile oluyor. Tabi bakmayıp önüme derken bir göz önde tabi. Bir kaç kere de diğer arabanın sürücüsünden özür dilediğim de olmuştur. O an olmasa da mutlaka bir ışıkta yanına denk gelip açıp camı "çok özür dilerim, gerçekten görmedim sizi" dediğim de olmuştur.

Kurban bayramının 4. günü İçerenköy Carrefour'un arkasında ki hal yolunda Trio konutlarının önünde ki ışıklardan kalktım ve İçerenköy istikametine gidiyorum. Yol sağa viraj ve ben soldan 4. vites 60 gib ihızla gidiyorum ve orta şeritte bir Ford Transit Connect Sağ sinyal vermiş üstelik. Ama gidişinden huylandım bunun. Her ne kadar sağa sinyal verse de ve ben arkasındayım ve gaz kestim. Dur oğlum Burak 3-4 saniye bekle dedim ve iyi ki öyle demiş içimde ki ses. Bu adam sağa sinyal veren adam birden sola bir kırdı ve ben gaz kesmesem buna çarpacaktım ve ben hemen 4'den 2'ye alıp vitesi frene bastım ve hafif sağa kırıp direksiyonu durdum. Geçtim yanına ve yan yana geldik açtım camı "dedim ne yapıyorsun az kalsın vuracaktım sana" dedim ve "abi çok özür dilerim, gerçekten görmedim seni" dedi ve bu sefer bıraktım ses etmedim. Özür diledi çünkü.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '05
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2014, 10:51:20 »
İşin en garip yanı gerçektende bu durum belli bir şehre veya yöreye bağlı değil ben bu durumu birçok şehirde yaşadım mesela siz antalya dan yazmışsınız ben malatya da kayseride birebir aynısını yada daha beterini yaşıyorum ötekisi başka şehirde vs...vs...kısacası devletimizin araç içi kamerayı zorunlu hale getirip sorun olduğunda görüntüyü emineyete bildirecek bir sistemi uygulamaya koyması gerekir aksi takdirde ülke genelinde hiç bitmeyen bir maganda terörü artarak devam edecektir...bilhassa bayan sürücüyü görünce taciz eden şerefsizler çokça var....

Aynen Sami Bey, böyle söylerlerdi de kızardım, ama gerçekten öyle, hoş bazıları kadın erkek bakmıyor ama, bazılarıda özellikle kadınsa daha da horozlanıyor'muş.

ama Antal yada trafik gerçekten berbat, sürücüler de öyle, İzmiir de bu kadar değildi... mutalaka her şehirde vardır da ben bu şehire gıcık olduğumdandır belki..
Dünyada Ölümden Başkası Yalan Ey İnsanoğlu!

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2014, 10:55:29 »
Ah birde ters yöne girenler yok mu? Bir sonra ki sokağa girmeyip bir öncekinden ters yön olmasına rağmen gidenler. Bunlara illet oluyorum. Ve resmen arabayı üzerlerine sürüp burun buruna gelip son anda sağa geçiyorum ve benim onlara çarpacağımı sanıp yaşadıkları korkuyu yüzlerinde görüyorum. Ve pis pis bakıyorum bu sefer beyimiz açıp camı "ne var be" diyor utanmadan. Daha ne olacak ters yön burası, buraya girilmez diyorum ve basıp kornaya gidiyorum. Gerekirse 5 km. yol giderim ama ters yöne girmem. Valla öyle bir konu oldu ki, karşılaştığım sorunları dile döktüm ve konunuzu saptırdıysam özür dilerim Vildan hanım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2014, 11:03:40 »
  :) Estagfurullah

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 30, 2014, 11:13:17 »
Garip bir konu,
Bence backraund'una bakmak lazım.

Biraz geri gidersek, acaba siz hatalı birşey yapmış olabilirmisiniz?
Belkide onuda çıkarken benzer sekilde sıkıştırarak zor duruma düşürmüş olabilirmisiniz?
Onun gözü ile bakarak empati yapmaya çalışıyorum.
Ki öyle bile olsa yaptıgında onu haklı duruma getirmez o ayrı konu.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 30, 2014, 11:16:40 »
Garip bir konu,
Bence backraund'una bakmak lazım.

Biraz geri gidersek, acaba siz hatalı birşey yapmış olabilirmisiniz?
Belkide onuda çıkarken benzer sekilde onu sıkıştırarak zor duruma düşürmüş olabilirmisiniz?
Onun gözü ile bakarak empati yapmaya çalışıyorum.
Ki öyle bile olsa yaptıgında onu haklı duruma getirmez o ayrı konu.

Yok yok hiçbir şekilde zor duruma düşürecek bir yakınlaşmamız bile olmadı, durma mesafesini koruyacak şekilde arkamda geliyordu

ben empati yaptığımda saedece uzun kornayı düşünüyorum, başkada hiç birşey yok..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2014, 11:36:59 »
Insanlar artik anlayissiz gerçekten  arabanin icinde kadin veya acami arabayi kucuk gorunce ustlerine suruyolar   geçen ay şahincinin teki musallat olmuştu abuk subuk hareketler yapiyo arkamda zik zak ciziyo ne yapmaya calistigini anlamadim saga cekildim gecsin diye yanima gelip gecmiyo camini acti biseyler diyor , camlarda 3 numara film var iceriyide gormuyo kiz arkadasim vardi  ettigi kufurlere cok sinirlendim bagajdaki dogalgaz borusuyla  girsicektim  isiklarda yesil yaninca guzel bir kalkiş yapip kendisini kaybetirdim  bu duruma nasil geldik  acaba
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2014, 11:42:42 »
Insanlar artik anlayissiz gerçekten  arabanin icinde kadin veya acami arabayi kucuk gorunce ustlerine suruyolar   geçen ay şahincinin teki musallat olmuştu abuk subuk hareketler yapiyo arkamda zik zak ciziyo ne yapmaya calistigini anlamadim saga cekildim gecsin diye yanima gelip gecmiyo camini acti biseyler diyor , camlarda 3 numara film var iceriyide gormuyo kiz arkadasim vardi  ettigi kufurlere cok sinirlendim bagajdaki dogalgaz borusuyla  girsicektim  isiklarda yesil yaninca guzel bir kalkiş yapip kendisini kaybetirdim  bu duruma nasil geldik  acaba

ne hakla küfür ediyo ki, yol vermişsiniz işte, söylecek söz bulamıyorum ya , eminim herkes yaşamıştır bu tür diyalogları.. ama başa bela almamak da gerekir,
 ben eşime hergün tembihliyorum çünkü saha da çalışıyor, bütün gün araba tepesinde,  kimseye bulaşma diyorum, sen kibar konuşsanda karşındaki öküz ce anlıyor..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 30, 2014, 11:50:16 »
ne hakla küfür ediyo ki, yol vermişsiniz işte, söylecek söz bulamıyorum ya , eminim herkes yaşamıştır bu tür diyalogları.. ama başa bela almamak da gerekir,
 ben eşime hergün tembihliyorum çünkü saha da çalışıyor, bütün gün araba tepesinde,  kimseye bulaşma diyorum, sen kibar konuşsanda karşındaki öküz ce anlıyor..
Bi ara inmeye yeltendim fakat kiz arkadasim birakmadi, normalde belaya bulasmaya  gerek yok diye dusunurum  tipleri bozuktu zaten kaybetcek biseyleri yok belli niye cekilmiyosun onumuzden tarzi biseyler dediler  sirf bu gibi mahlukatlar yuzunden burda yasamaktan soguyorum bazen  istanbulun her bolgesinde vardir tabiki ama  esenyurtan cikip buraya gelip burayida kirletiyolar insan olmayi ogretmeleri lazim bunlara
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 30, 2014, 11:54:42 »
Bi ara inmeye yeltendim fakat kiz arkadasim birakmadi, normalde belaya bulasmaya  gerek yok diye dusunurum  tipleri bozuktu zaten kaybetcek biseyleri yok belli niye cekilmiyosun onumuzden tarzi biseyler dediler  sirf bu gibi mahlukatlar yuzunden burda yasamaktan soguyorum bazen  istanbulun her bolgesinde vardir tabiki ama  esenyurtan cikip buraya gelip burayida kirletiyolar insan olmayi ogretmeleri lazim bunlara

ben bu tür durumlarda hiç efelenmemeli diye düşünüyorum, aynen bahsettiğin tiplerin kaybetcek birşeyi olmuyor, ama bi hareket yapar Allah korusun ömür boyu sakatta kalırsın, ölürsünde..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #31 : Aralık 30, 2014, 12:01:01 »
2011 yılında Atatürk caddesinde (FSM köprüsünden Anadolu yakasına doğru geçerken yolun sonuna çıkan cadde) Hasan Usta'nın önünde durdum ve park ettim arabayı alacağımı aldım ve çıktım. Akşam saat 20 civarı. Baktım gelen yok çıktım yola ve sağ şeritten devam edeceğim. Sol şeritten bir Mercedes geliyor ve adam ile ilgim bile yok. Bir sellektör bir korna çaldı bana şaşırdım. Yani adamın önüne atmadım kendimi, yolunu kesmedim bir şey yapmadım. Ve bu peşime düştü. Araba E kasa Mercedes. Işık Allahtan yeşildi ve kurtardım ama adam ne yaptı ne etti önüme geçti ve bende ne yapıp ne edip bunu sollayıp kurtuldum bundan ve bu yine peşimde. İkinci ışıklar kırmızı yandı ve mecburen durdum. Ama sağ şeritte durdum. Arkamda araba yoktu. Bu da yanımda durmaz mı. Açtı camı ve bana küfür ediyor ve torpidoya doğru yöneldi. Dedim bu silah çıkaracak kesin. Baktım arkası boş. Hemen geri vitese taktım ve şansa arkadan gelen araba yok. Geri gitmeye başladım ve baktım bu da geri geliyor ve bu manevra yapıp arabayı döndürüp yakalayacak beni derken baktım ki arabasının arkasını direğe vurdu. Ben yol kenarında ki BP'ye kadar geri gittim ve içeri girip sote bir yere çekip yarım saat bekledim. Sonra çıktım bu kaybolmuştu. Arabasını vurmasına da hiç acımadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 30, 2014, 12:02:12 »
bayan şoförler sabıkalı zaten genelleme yapmayalım ama %98 i bilmez trafiği:)

onların suçu değil fıtratlarında yok kıvrak düşünmek risk almak vs.
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 30, 2014, 12:04:36 »
Geçmiş olsun sizin uzunca kornaya basmanız hoş olmamış karşı taraf bunu yanlış anlamıştır. Sizinde belki öncesinde hatanız olmuşta olabilir.Kimse kusura bakmasın fakat ben 3 araç önde giden bir aracın kullanıcısının bayan olduğunu anlıyorum ona göre tedbirimi alıyorum bir çok bayan hepsini kastetmiyorum ama maalesef gerektiği gibi kullanamıyor trafikte ürkek ve refleksleri erkekler gibi değil ne yapacakları belli değil sürücü koltuğuna gömülüp direksiyonu sıkıca tutup sadece önlerine bakıyorlar trafik kurallarına gerekli gereksiz uymaya çalışıp daha güç pozisyonlarda bırakıyorlar bazen akan trafiği katlediyorlar. Geçen gün önümde giden bir bayan sürücü kaldırımdaki bir yayaya yol vermek için aniden durdu normalde yol bizim hızımız yavaş ama bende yakındım zor durdum benim arkamdaki de zor durdu neyse biraz ilerledik aynı sürücü aynı hareketi bir daha yaptı arkadakiler yine frene asıldı tabii korna ile uyardım sonra şunu geçeyim dedim soluna geçtim bastım farkında değil aynaya falan bakmıyor arkadaki trafik nedir bakmıyor yanındayken beni sıkıştırdı ve olan oldu bir kütürtü ve iyi bir çatırdama sesi sol aynasını komple aldım aracı Corsa benim araç yüksek ileride durduk içinden süslü püslü güzel bir bayan indi baktım benim aracın sağ ön kapıdan arka çamurluğa  kadar onun aynasının plastik izi elimle hafif sildim baktım çıkıyor biraz tartıştık falan bıraktım sonrasında ıslak bezle sildiğim de ve pasta cila yaptığımda aracımda kılcal bir çizik bile oluşmamıştı fakat dikkatsiz bayan aynasından olmuştu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 30, 2014, 12:21:13 »
toplumun acıyan yaralalarından biride trafik ahlakı ve devamlı kötüye giden durum
bilinçsiz insanlar ve araçların devamlı olarak çoğalması buna oranla eski model araçların hala trafikte kalabilmesi
sohbet sayfalara sığmaz
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 30, 2014, 12:39:52 »
Geçmiş olsun sizin uzunca kornaya basmanız hoş olmamış karşı taraf bunu yanlış anlamıştır. Sizinde belki öncesinde hatanız olmuşta olabilir.Kimse kusura bakmasın fakat ben 3 araç önde giden bir aracın kullanıcısının bayan olduğunu anlıyorum ona göre tedbirimi alıyorum bir çok bayan hepsini kastetmiyorum ama maalesef gerektiği gibi kullanamıyor trafikte ürkek ve refleksleri erkekler gibi değil ne yapacakları belli değil sürücü koltuğuna gömülüp direksiyonu sıkıca tutup sadece önlerine bakıyorlar trafik kurallarına gerekli gereksiz uymaya çalışıp daha güç pozisyonlarda bırakıyorlar bazen akan trafiği katlediyorlar. Geçen gün önümde giden bir bayan sürücü kaldırımdaki bir yayaya yol vermek için aniden durdu normalde yol bizim hızımız yavaş ama bende yakındım zor durdum benim arkamdaki de zor durdu neyse biraz ilerledik aynı sürücü aynı hareketi bir daha yaptı arkadakiler yine frene asıldı tabii korna ile uyardım sonra şunu geçeyim dedim soluna geçtim bastım farkında değil aynaya falan bakmıyor arkadaki trafik nedir bakmıyor yanındayken beni sıkıştırdı ve olan oldu bir kütürtü ve iyi bir çatırdama sesi sol aynasını komple aldım aracı Corsa benim araç yüksek ileride durduk içinden süslü püslü güzel bir bayan indi baktım benim aracın sağ ön kapıdan arka çamurluğa  kadar onun aynasının plastik izi elimle hafif sildim baktım çıkıyor biraz tartıştık falan bıraktım sonrasında ıslak bezle sildiğim de ve pasta cila yaptığımda aracımda kılcal bir çizik bile oluşmamıştı fakat dikkatsiz bayan aynasından olmuştu.

Güzel bir örnek bunlardan bizde çok görüyoruz malesef, ama ben bir kadın kullanıcı olarak hiç üstüme alınmıyorum,Murat Bey bir istatistik vermiş o %2 lik kısımdayım galiba..

maalesef başka bir sorunda erkeklerin çok iyi araba kullandıklarını düşünmekten kaynaklanıyor. hepsi prof maşallahh..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 30, 2014, 13:00:11 »
olabilir vildan hanım %2 de olmak büyük başarı bence:)

reflekslerde bir erkek kadar olamaz bir bayan yani bunlar suç değilki biyolojik olarak belirli sınırlar içerisindeler.
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 30, 2014, 13:10:46 »
Pekala  :)

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 30, 2014, 13:48:21 »
vildan hanım araç kullanan şahsiyet diyorum bir hata etmiş bilerek bilmeyerek isteyerek veya istemeyerek kabul HATA etmiş trafiğin düzenini bozmuş huzur kaçırmış

sizde ondan aşağı kalmamışsınız yaptığınızla YANLIŞ yapmışsınız. sizde en az onun kadar trafiği tehlikeye atmış düzen bozmuşsunuz.

bence siz daha farklı açıdan suçlusunuz çünkü

HATA:  bilmeden yapılan şeydir.
YANLIŞ : bilerek yapılan şeydir.

yinede neyseki kaza bela olmadan atlatmışsınız. adınıza sevindim. allah korusun magandalığımız çok var türkiye hususunda maalesef...

bayan erkek ayrım yapmak istemiyorum eşimde kullanıyor saygım var fakat kulanan çok iyi kullanamayan çok kötü kullanıyor yahu :)

yapılan araştırmalara göre resmi belgeli yazıları mevcuttum internette gerekirse bulabilirim.

bayanlar: araçlarını birer ek olarak görürmüş ve onlara genel de isimler takarmış "fifi" "bob" vs gibi ve kontrolün tamamen araca bağlı olduğunu mantıken düşündükleri için refkes vs işlevleri fazla olmaz.

erkekler : araçları kendi uzuvları gibi kullanırlarmış insan koluna fifi demez sanırım bu yüzden isim takmazlarmış ve araç kontrolünün tümüyle sürücüye yani araç kullanan kişiye bağlı olduğunu düşünürlermiş.

%2 lik dilimde kızların kedini erkek mantığı ile düşünen kısmı olsak gerek keşke %98 olsa
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 30, 2014, 13:49:45 »
4 gün önce benzer bir durum benimde basıma geldi.  Park yasağı olan bir yerde 2 dk beklemem gerekti durdum. Arkamdaki araçtaki şahıs el kol haraketi yaptı bende elimle işaret yaptım kusura bakmayın der şeklinde baktım kendi kendine söylenmeye ve el kol haraketleri yapmaya devam edince  sinirlendim indim yanına gittim . Arabadan bile inmedi efendim ne oldu hala söyleniyorsun dedim . Park yasağı var falan dedi . yoldan gelen arabayı durdurdum gec git dedim gitti. bu durumda maganda oluyormuyum bilmem ama bazılarına da sert tepki vermezsen olmuyor. suçluyum ama orada 2 dk  durmasam tam 10 dk mesafe yol yürümem gerekti . Bende de suç var ama kabul ediyorum :)