Gönderen Konu: Koltuk Döşemesi Sorunu..  (Okunma sayısı 8333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Ynt: Koltuk Döşemesi Sorunu..
« Yanıtla #40 : Şubat 20, 2015, 11:16:00 »
Aydın bey benim aracımda da aynı durum var aracımın Garanti Extrası var mayıs 2016 kadar acaba bende başvursam sorunum çözülürmü ve birde iyice yıpranmıştı :-\

İsmail Bey, garanti extra bu tür değişimleri kapsamıyor, ancak servis ile diyaloğunuz iyiyse, kronik sorun olduğunu kabul ettirip belki ikna edilebilir, ama bu da zor diye düşünmekteyim.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 20, 2015, 11:16:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 14, 2015, 18:20:36 »
Servis ve merkez sorunun kronik olduğunu kabul etmedi ve garanti extradan işlem yapılmadı. Zaten servisler bu tür sorunları sanayide anlaşmalı dosemeciye yaptırırlar.Servvisten bilgi alamadim ama tesadüf eseri Toyotanin is yaptırdığı dosemeciye gitmisim. Sorun kumaşa yapışık adi ince sungerden kaynaklanıyor. Her parçayı 65 Tlye değiştiriyor. Önceki kasanın döşeme kumaşı kalitesiz ve süngeri ince ve sağlam degil. Dosemeci Ayni kumaşın alman malını gösterdi. Çok daha sağlam tok ve diri.süngeri dolgun ve kaliteli. Tabi desen ayni ama zaman farkı olduğu için ve koltuk kumaşı kullanıldığı icin çok hafif ton farkı var.oda dikkat edersen belli oluyor. Başka turlu olmayınca bunu görmezden geldim. Eski kumaştan da varmış ama onu yaptirsam tekrar sorun çıkma ihtimali var. Bu kumaşta sorunu tekrar edeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Mayıs 14, 2015, 18:44:46 »
Servis ve merkez sorunun kronik olduğunu kabul etmedi ve garanti extradan işlem yapılmadı. Zaten servisler bu tür sorunları sanayide anlaşmalı dosemeciye yaptırırlar.Servvisten bilgi alamadim ama tesadüf eseri Toyotanin is yaptırdığı dosemeciye gitmisim. Sorun kumaşa yapışık adi ince sungerden kaynaklanıyor. Her parçayı 65 Tlye değiştiriyor. Önceki kasanın döşeme kumaşı kalitesiz ve süngeri ince ve sağlam degil. Dosemeci Ayni kumaşın alman malını gösterdi. Çok daha sağlam tok ve diri.süngeri dolgun ve kaliteli. Tabi desen ayni ama zaman farkı olduğu için ve koltuk kumaşı kullanıldığı icin çok hafif ton farkı var.oda dikkat edersen belli oluyor. Başka turlu olmayınca bunu görmezden geldim. Eski kumaştan da varmış ama onu yaptirsam tekrar sorun çıkma ihtimali var. Bu kumaşta sorunu tekrar edeceğini sanmıyorum.

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah, garantiye girmesi gerekli, benimkini komple koltuk kılıfını garantiden değiştirdiler, servis de kaportacı kendi yaptı bende başında durmuştum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 14, 2015, 18:49:52 »
Bu konuyu okuyunca enayiliğime yanıyorum.2009 da bu arabayı aldık.Broadwaydan buna binince vay canına dedik.Bir kaç gün sonra koltuğa baktım.Aynı sizinkiler gibi.Uyuz oldum.Gittim kılıf aldım kamufle ettim.Garantiden değişeceğini hesap edemedim.Saf anadolu çocuğu.Halen öyle devam.Aslında bu Toyota'nın bence utancı.Dünya lideri cart curt.Koltuğa bak tırt.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mayıs 14, 2015, 18:51:09 »
Bu konuyu okuyunca enayiliğime yanıyorum.2009 da bu arabayı aldık.Broadwaydan buna binince vay canına dedik.Bir kaç gün sonra koltuğa baktım.Aynı sizinkiler gibi.Uyuz oldum.Gittim kılıf aldım kamufle ettim.Garantiden değişeceğini hesap edemedim.Saf anadolu çocuğu.Halen öyle devam.Aslında bu Toyota'nın bence utancı.Dünya lideri cart curt.Koltuğa bak tırt.

Katılıyorum size büyük bir ayıp bunlar üst sınıf arabalar birde.