0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işte o mi sorusu sıkıtı
güle güle kullanın inşallah.
hadi hayırlı olsun güle güle kullan
Abi siz arabanızı çok mu seviyonuz ya O kadar şeyi ben ne servise söylerdim ne de sorun ederdim. Helal olsun size
garantide olmayanlar.döşemeciye git koltuğu sök dışarı al.kılıfı sök.güzelce altına yıtılan süngeri dik.sonra yerine tak işlem tamam..100 tl...ben kendşm yaptım elimden geliyr kılıfda soğuk suda çamaşı makinasında bi güzel yıkadım misss gibi oldu
2011 corollam var.Corollanın koltuk kalitesi, kumaşı hiç iyi değil. Çocuklar nedeniyle iç döşeme siyah olan modeli almıştım. 2 yıl kadar sonra şöför koltuğu sol destek kısımlarının rengi açılmaya ve süngerleri potluk yapmaya başladı. Bu kısımlar garantiden değişti. Araç 49000 kmde aynı sorun yine yapmaya başladı. garanti bitti. Garanti extra var ama oda yıpranmaları kapsamıyor. Konuyu inceleyince sorunun kronik olduğunu görüyorum. Bu durumda yapmaları lazım. 50000 bakımında servisle konuşacağım. Tamiri kabul ederlerse 50000 bakımını serviste yaptıracağım yoksa kalan 3-5 aylık işime yaramayan extra garanti için normalin 2 katı servis ücreti vermeye niyetim yok.
Sorunu yapan aynı koltuksa, değişen parçanın değiştiği tarih itibariyle 2 yıl garantisi var diye biliyorum, yani yine değiştirmeleri gerekli.
Aydın bey garanti değişimlerinde ürünün garantisi bitiminde takılan parçaların da garantisi bitiyor demişti servis yetkilileri kanun da böyle galiba