Ve bugün ben, annem ve erkek kardeşim yani 3 yetişkin olarak Göztepe - Hidiv Kasrı - Poyrazköy - Anadolu Fener, - Göztepe yaptım. Giderken yine evden çıkışda yol bilgisayarını sıfırladım. Kozyatağına kadar E-5 ve Kozyatağından FSM yoluna girdim. Kavacık çıkışına kadar yol boştu ve 6. vites / 80 - 90 - 100 km/h aralığında seyrettim. Ve 5.4'ü gördüm. Fotoğrafı Kavacık kavşağında yavaşladığımda çektim. Hidiv - Poyrazköy arasında 6.4 gördüm. Anadolu Feneri - Göztepe arasını ise Kavacığa kadar çevreyolu ve 6.5 - 6.7 arası gördüm ve Kavacık - Kozyatağı 6. vites 90 - 100 aralığında 5.7 gördüm. Kozyatağı - Göztepe tıkalıydı ve 6.9'da otoparka giriş yaptım.
Anadolu Kavağı - Poyrazköy yolunun bir bölümüne taşlar saçılmış ve bozuk yoldu. Tıkırtı sesi duydum ama çok rahatsız etmedi ve 2. vitesi sadece Anadolu Kavağından Yoroza çıkan yokuş da kullandım. Diğer yollar da (virajlı ve zaman zaman rampa çıkış) 3. ve 4. vites ile yol aldım.
5.4'ün fotoğrafı ve ben 4.8'i gördüm bu arabayla Kartal oto yolunda.

Misal, 5. vites ile 6.4 ortlama ile düz yolda giderken, rampa çıkış da 3. vites ile kökledim ve bayılmadan, devirden düşmeden Peugeot 508 ve W222 kasa Mercedes C180 ve Hyundai Accent Era'yı solladım ve bu 3 arabaya fark attım. Bunu Polenzköy yolundan Kavacık E-5'e rampa yukarı çıkarken yaptım ve deviri bulduktan sonra 4'e attım. Ve 6.4'lük tüketim 7'ye çıktı.