0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
38-39 basınç bence fazla, uyarı ışığının yanmaması için mi böye söylüyorlar acaba
Burak bey tamda 1000kmde götürmüşünüz..
Hayırlı olsun Yücel Bey,Merak ettiğim bir konu var bu corolla kullanıcılarından. Uzun yoldaki konforu, hızı 120 km/saat hızla giderken hissettirmesi nasıl? Kimi araçlar düşük hızda yüksek hız gibi hissettiriyor. Yariste 50 ile bile giderken hanıma hızlı geliyor Trim sesleri ne düzeyde? Bilgilendirebilenler olursa şimdiden teşekkürler.
Aslında 996. km'de girdim servise. O fotoğrafı da çıktıktan 4 km sonra 1000 olunca çektim. Yani az daha tur atsam tam 1000. km de girerdim. Cuma günü bir daha gideceğim cam filmleri için. Sağ ön ve arka camlarda kabarcıklar var, onlara bakacak film yapan eleman gelip. Şu havayı bir daha soracağım. 38/39 çok çünkü.
Güle güle kullanın burak bey, hangi servise götürdünüz acaba merak ettim?
Güzel ve akıcı açıklamalarınız için teşekkür ederim.Ben de Cam Açma-Kapama Butonlarına nasıl bir çözüm buldunuz onu merak ettim. İşe yaradı mı bari o beyaz sticker lar.Gece parlama özelliği falan varsa süper olur.Fotoğraflama imkanınız olursa, görmek isterim.Kazasız ve iyi sürüşler dilerim....
3 kat paspas iyiymiş Burak Bey aracın ağırlığını arttırıyorsunuz. Bu arada cam açma kapamaları için Sedat arkadaşımızın aldığı aparatlardan düşünebilirsiniz.
Link varsa alabilir miyim? Belki görmüşümdür de hatırlayamadım şu an.