0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Burak Atılgan (32862) LifeVance a adım adım..
Burak abi hayırlı olsun Trip A yada B ile şehir içi 1 depo ile kaç km gittiğini ölçtün mü hiç?
Evet, ölçtüm. Bir ay önce aldığım 220 liralık benzin de sıfırlamıştım. Şu an range 60 km göstermekde ve Trip 705 km yazıyor. Yani 220 liralık benzin aldığım gün sıfırlamıştım ve 705 km yol yapmışım o benzin ile ve 60 km range yazıyor. Ve bu menzil de İstanbul içi dur/kalk trafiği olduğu gibi açık trafik de 2. köprü den Avrupa yakasına geçişler ve geçen pazar Eskihisar'a gidiş/ geliş gibi akıcı E-5 ve E-6 güzergahı da var. Bu ay yine deneyeceğim. Benzin lambası yandığı zaman alacağım benzini.
demekki Shell ile bir depoda "şehir içi" 800 km yakın götürüyor. vay bee mükemmel
@Kaan Kara (29002) Şu ana kadar ki istasyon denemelerimde en uzun menzili shell ile yaptım Kaan. Opet ve PO daha ona yakın ancak BP en kötü menzile sahip.
@Burak Atılgan (32862) Sakin kullanımla iyi menziller görebilirsin, cc olsa uzun yolda 90-100 sabitleme ile de iyi değerler görülebilir. Uzun yolda benzini baştan bildiğin yerden fazla almakta yarar var, ş.arası yollarda dandik istasyonlara mecbur kalmamak için.
Yaz gelince uzun yol olur insan arıyor. Babamlar Silivri'de ikamet ediyor benim, aracı ilk aldığım zaman uzun yol yapmak için 3-5 Maltepe-Silivri yapmıştım otobanda.
Aytaç, benim eski 2005 Corolla 1,4 ile ben Silahtar Shell'den depoyu fulledim ve uzun yola çıktım. 1 depo ile tam 800km yol yapmıştım benzinli ile, dediğin gibi sakin ve düzgün kullanımda uzun yolda benzin ile iyi değerler yakalıyorsun..
Harika değer. Bende bu 1.33 ile 800 - 850 km giderim herhalde uzun yolda.