0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kapılar hareket halinde otomatik olarak katlanmıyor.
derken ne demek istediniz ben anlayamadım.
Otomatik olarak kilitlenmiyor yazacaktı galiba
Kubilay bey, hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Allah kaza bela vermez inşallah. Antalya'da nerede yaşıyorsunuz? Benim de yeni corollam var. Ben Manavgat'tayım.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bugün aracımla akşam vakti dolaşmaya çıktım.genelde eşim kullandığı için araba neler olup bittiğine bakmak istedim.Radyoyu kapatıp aracı dinlemeye başladım.iki garip sesle karşı karşıya kaldım:Birincisi; aracın arka bagaj kısmından -yakıt deposu ağzına kadar dolu- çalkantı sesine benzer bir ses duydum.Forumu takip etmeye çalışıyorum ama daha önce yakıt çalkantı sesinden bahsedeni görmedim.acaba başka bir sorun mu var İkincisi ise, aracım dizel.Düşük devirde hızlanmak için gaza bastığımda aracın enjektörlerinden "şırr" diye bir ses geliyor.aracın yeni olmasından mı kaynaklanıyor yoksa d4-d motorun genel bir özelliği mi bilemiyorum Mesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2014, 22:18:36Salih Bey,ben de Manavgat'ta yaşıyorum :-)
Arkadaşım 1,33 Benzinli 2014 model corolla aldı.Bende de 2008 1.4 D4D corolla var Güney Afrika imalatı comfort donanım. Karşılaştırdığımda kapı eşiklerinde koruyucu yok.Ön kaput altında izolasyon yok.Araba orta konsol sabit ileri geri gitmiyor. Silecek kabındaki seviye göstergesi kaldırılmış. böyle basit şeyleri 2014 model corollaya koymamışlar. Artıları tabii ki var .Ancak donanımın daha ileri gitmesi gerekirken Türkiye'de üretilmesi nedeniyle mi donanım düşük tutulmuş bilmiyorum.
Opel astra sedan ve skoda octavia'da da duymustum bu sesi.keske depoya dalga kiran koysalarmis.isin kotusu arac az yakiyor zaten,bir depoyu bitirinceye kadar epey bi zaman gececek :-)Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 08:57:11Ne yazik ki ahmet bey,Turkiye ic piyasasina satilan araclarda ciddi anlamda donanim ve kalite farki var.youtube'de avrupada satilan corollalarin tanitim videolari var.o videolarda donanim eksiklikleri gozume carpiyor hep.bizim arabalarda bos bulanan donanim dugmeleri avrupadaki araclarda dolu.basit bir ornek vermek istiyorum:bizde premium ve advance donaniminda yer almayan koltuk isitma donanimi avrupa da satilan corollalarda standart ne yazik ki
Bagajin altindan gelen sesi servise sordum.yakit deposundan geldigini soyledi.ne yazik ki depoda dalgakiran olmadigi icin bu sesi yapiyormus.70 bin tl verdigim arabamdan bu sesin gelmesi canimi sikti :-(