Gönderen Konu: Yeni Corolla 1.4 dizel Aracımla İlgili İlk İzlenimlerim  (Okunma sayısı 2867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '14
  • 74 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla 1.4 dizel Aracımla İlgili İlk İzlenimlerim
« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2014, 20:50:30 »
Bu sorun E140 kasada da vardı. Yeni Opel'lerde de bu sorun var. Opel servisleri depoya dalgakıran takıyordu diye biliyorum. Belki Toyota'da da aynı şey geçerli olabilir.
aynı sorun skoda octavia'da da var.bir arkadaşımda 1.6 tdi elegance var.onda da geliyor ama sanki bana corolla'da daha çok geliyor gibi geldi.
1.Renault Clio 1.2 16V Authentique (2005), 2.VW Golf 1.6 16V fsi Goal (2007), 3.Renault Megane Sedan 1.5 dci Extreme (2008), 4.Seat Leon 1.6 tdi Style (2011), 5.Toyota Corolla 1.4 d4-d Advance (2014)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2014, 20:50:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 24, 2014, 20:59:14 »
aynı sorun skoda octavia'da da var.bir arkadaşımda 1.6 tdi elegance var.onda da geliyor ama sanki bana corolla'da daha çok geliyor gibi geldi.
Çok rahatsız edici bir durum yoksa bir sıkıntı da yoktur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 24, 2014, 21:01:29 »
Octavia'da varsa benim aracımda da olması gerekir ki ben hiç duymadım ve aracın her yerini dinlerim ses konusunda çok hassas ve dikkatliyim. Daha önce de başka ses ile ilgili konuda da yazdığım gibi sesle alakalı Hyundai ile mahkemelik olmuş kazanmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 24, 2014, 21:31:28 »
Octavia'da varsa benim aracımda da olması gerekir ki ben hiç duymadım ve aracın her yerini dinlerim ses konusunda çok hassas ve dikkatliyim. Daha önce de başka ses ile ilgili konuda da yazdığım gibi sesle alakalı Hyundai ile mahkemelik olmuş kazanmıştım.

zafer bey yetiyi bilmem ama golf 7 ve yeni leon ile ilgili de aynı şikayetleri bolca okudum.
konuyu dağıtmak gibi olmasın ama hyundaide durum neydi bu arada :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 24, 2014, 22:02:19 »
zafer bey yetiyi bilmem ama golf 7 ve yeni leon ile ilgili de aynı şikayetleri bolca okudum.
konuyu dağıtmak gibi olmasın ama hyundaide durum neydi bu arada :)

Yeti'de ve eski E15 Corolla aracımda depo çalkantı sesi yok dediğim gibi en küçük ses bile beni aşırı rahatsız eder bu konuda çok hassas bir yapım var. 2004 yılında sıfır Getz aracımı alttaki bir ses yüzünden aynı yıl içinde 8 kez servise götürdüm bir şey bulamadılar ama ses sorununu da çözemediler bende tüketici mahkemesine dava açtım 5 yıllık bir yargılama sonunda davayı kazandım aracı geri verdim paramı aldım.