0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba,bu cumartesi corolla touch 2014 model araç aldım sıfır ancak bugün aracın multimedya ekranı kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.aynı sorunu yaşayan varmıdır ? ayarlarından olan bir durummudur acaba arızamı vardır ? servise götürdüm söküp göndereceklerini 2 hafta içinde geri geleceğini bildirdiler.
merhaba sonuç olarak bir akıllı telefona benzer bir donanıma sahip bir ekran kullanıyoruz. illa da donanımsal bir arıza olmak durumunda değil belki yazılımsal da olabilir sorun ve anlık olarak tekrar yazılım yükleyerek müdahale de edebilirler diye düşünüyorum. zaten ekran geri görüş kamerası dışında pek bir işe yaramıyor eğer with go olarak satın almadıysanız. Toyota insafa gelirde navigasyonsuz olan modellere de bir yazılım getirirse diğer uygulamaları kullanabileceğimiz hepimiz çok mutlu olacağız.
Navigasyon malesef sadece yazılımla olmaz ki, nav anteni hdd gerekli
evet biliyorum ama bizim nav gibi bir talebimiz yok ki cihazlarda en azından diğer touch uygulamalarını kullanabilecek kadar rom bellek vardır diye düşünüyorum ayrıca akıllı telefonlarla mirrorlink içinde uyumlu olmuş olsaydı çok daha kullanışlı olabilir di bizim için. kaç kişinin içine siniyor Navi için 1800 TL ödemek?
Mirrorlink ile uyumlu oldugunu forumlarda okudum.Arastirirsaniz bulursunuz.
Merhaba benim kadar arastiran cok az kisi vardir:) mirrorlink icin bi iki cihaz var samsung ayrica root lamadan yapilmasi mumkun degil suan
Dogru.Mirrorlink samsung'un yazilimi.Rom gerekiyor.Ama yakinda diger telefonlar(Android) icin mirrorlink benzeri program cikar.Lakin touch 2 desteklermi bilmem.Bende lg g3 var.Arabam daha gelmedi.Gelsin bakacagim.
bende de G3 var olmuyor maalesef.. LG lerde bu mirrorlink olayı daha da kısıtlı. samsung gibi özel program da yok. hatta sony xperia serisinde kendi içinde araç modu var ama LG ler bu konuda kısıtlıLg g3 de olmamasinin sebebi touch 2 tanimiyordur.
Samsung s3 minide bir türlü yapamadım gittim s 4 aldım ondada program bağlantı kurarken donup kapanıyor. Siz nasıl yaptınız hangi telefonla 1800 tl vermektense hiç değilse telefonu yenileriz hemde navigasyon olur. Ios ile deneyen oldumu hiç AirPlay uygulamasını
Acaba miracast destekliyor mu? Bu da Windows Phone uygulaması.Windows Phonu olan varsa, ekranı yansıt diyerek deneyebilir. (benim lumia 625 ramı dusuk olduğu için desteklemiyor)