0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samsung galaxy S5 telefonda su an mirrorlink yok. Ama avrupadaki bazi ulkelere bu ay icerisinde Android 5.0 lollipop guncellemesi verildi. Bir aya kadar Turkiye icin gelecek sanirim. Android 5.0 guncellemesi ile birlikte mirrorlinkte geldigi soylenmekte internetteki forumlarda. Ben bu guncellemeyi takipteyim. Geldiginde kendi galaxy s5 ime yukleyip, Toyota touch 2 ile deneme yapacagim. Sonuclari burada paylasirim.(Sadece galaxy s5 android guncellemesi almiyor olabilir, baska eski modellerde aliyor olabilir)
Galaxy note 4 kullaniyorum ve telefonda mirrorlink var. Touch 2 ye usb ile bagladigimda mirrorlink aktif hale geliyor ama touch 2 in menusune herhangi bir link cikmiyor. Benimkinde navi yok. Bu yuzden duz touch 2 lerde buyuk ihtimal kisitli diye dusunuyorum. Touch 2 with go ile denemek lazim.
Duz touch 2 de cikmiyor problemde bu zaten.
merhaba aynı sorunu şu anda biz de yaşıyoruz aracanızı servise götürdünüz mü ? ne yaptılar
Arkadaşlar çok özür dilerim. Bulamadığım için sizlere sorma gereği duydum. Bloutuoth ile araçta konuşurken , konuşma özelse sesi kısıp telefondan devam etmek istediğinizde nasıl bir işlem yapıyosunuz. Ben çok denedim ama sesi telefona aktaramıyorum. Ara. içindeyse mutlaka boutuoth tan geliyo ses. Mute yaptım ama olmadı,