0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2014 Corolla Touch paket için bayi ile anlaştım; yalnız touch pakette alaşım jant yok, aynı model auris'ten çıkma orjinal jant buldum. Sorum şu: 2014 model Auris'ten çıkma jantlar 2014 Corolla'ya uyar mı, ağırlık veya ebat farkı var mı? yardımcı olursanız sevinirimMesaj Birleştirildi: Aralık 20, 2014, 21:01:18bir de şunu merak ettim, aldığım jantları taktırmak garantiyi bozar mı? ! umarım öyle bir şey yoktur..
Jant boyutu farkli olabilir ama bijon araligi uyarsa her janti takarsiniz
teşekkürler, ebat uyumu ile ilgili bilgi verebilecek var mı? ikisi de 16 inç jantların
bijon aralıklarının aynı olduğundan emin olabilirsem satın alcam jantları ama tam net bilgiye hala ulaşamadım... aurisin jantı corollaya tam uyumlu mu?
arkadaşlar jantlar elime geçti, aracım geldiğinde teslim almadan bayiden takmalarını isteyeceğim yalnız bijonları yok. Aracın üzerinden çıkarılacak kapaklı jantların bijonları bu jantlara uyar mı, yoksa yeni bijon mu takılması gerekiyor? Satıcıyı tekrar arayıp bijonları neden yok gibi bir diyaloğa girmeme gerek var mı ?
Evet ,25 bijon x 5 tl = 125 tl eder (ki bijon fiyatı daha yüksek de olabilir) bir de işçilik eklendimi 200 tl civarı bir ücret ödememö gerekir. ben jantları satan arkadaşı yarın arıyayım en iyisi!!
Satıcıyı aradım, orjinal bijonlarının yeni aldığı janta takıldığını o yüzden bijonların boşa çıkmadığını söyledi. Benim hatam almadan önce sormalıydım ama jant işinden anlamadığım için böyle almış bulunduk. Servisi arayıp sordum 20 Bijon somununun tanesi 16,4 tl'den toplam fiyatı 328 TL !!!!! İşçilikle birlikte toplam 650 TL.... fiyat söylediler.. Şimdi bijon somunlarını kendim dışardan mı alsam diye düşünmeye başladım, sizce ne yapmalıyım?