0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cavit abi, bizim araçlarda, kumandadaki düğmeye basınca bagaj açılmıyormu yani?
Yani kumanda dan basınca tık deyip açılıp yerinden kurtulamıyor yani?
Dün gece Ramazan Işık arkadaşımızın özel mesaj ile sorduğu bir soru üzerine internette arama yapmıştım. Soru şu, Avensislerin anahtarlarında Bagaj Açma düğmesi ne işe yarıyor?Bu işe yararmı yaramaz mı fikirlerinize ihtiyacım var, gerçi adamların videosunda baya işe yaramışa benziyor. (Bu arada ben o düğmeyi bugüne kadar hiç kullanmadım, hala daha an itibari ile kullanmışta değilim )Toyota Camry Trunk Mod (Howto)Camry Trunk Lift ModBuda başka bir video bunu da denemek lazım, konuyla alakası yok .Camry How-To: Smart Key - Program Door Unlocking | 2007 - 2009 Camry | Toyota
O zaman yattı bu iş Mesaj Birleştirildi: Aralık 20, 2014, 12:36:10An itibari ile kumandadaki bagaj sembollü düğmeye basmış bulunmaktayım, bir halta yaramıyormuş öğrendim Aracın sadece 2 kere lambalarını yakıp söndürüyor, belki akşam vakti yolda yada kapalı otoparkta yerini bulmayı kolaylaştırabilir Yurt dışı videolarda bu araba kumandalarındaki düğmelere basınca sesli ikaz da oluyor ama bizimkisinde ne açmada ne kapamada nede bu bagaj düğmesinde hiç ses çıkarmıyor.Cavit Abi, bu arada bizim kumanda daki düğme bir halta yaramıyormuş öğrendim ama bagajdaki açma düğmesine basınca kilitten kurtuluyor, şıkır şıkır ses geliyor ve kapak havaya kalkıyor kendisi otomatik açılıyor. Demek ki kumanda daki düğmeyi bu düğme ile ilişkilendirme yok 3 kuruşluk alarm alsan bile bu ilişkilendirme yapılıyor ama bu arabalarda ne hikmetse ilişki yok
videoyu yeni gördüm camrye bile bu özelliği koymamışlar adamlar kendisi mi yapmış yani
Anahtar cepte bagajdaki dikdörtgen açma düğmesine basınca kilitten kurtulup açılıyor bagajı kapatıp anahtarsız kitlemek istersende yanındaki yuvarlak butona basarsanda kitleme işlemini yapıyor.
Denemedim ama kendinden kitlenmez eger kumandadan açıp bagajı açmazsan bir müddet sonra kendisi kitler ama bagajı açarsan ve kilitlemezsen araçtanda uzaklaşırsan açık kalır.
Evet test ettim, demek ki benim mantık yanlışmış kapıları kilitlemeden kilitlenmiyor, illaki kilitlemek lazım
2006 avensisimdede böyle idi kilitlemeden uzaklaşınca kendi kitlemiyor. kapılarda aynı mantıkla çalışıyor sakın kilitlemeden uzaklaşma.