Gönderen Konu: Aracının arka bagajında bunu deneyen oldu mu?  (Okunma sayısı 3833 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracının arka bagajında bunu deneyen oldu mu?
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2014, 00:44:11 »
:rofl: Tamam abi, ne bileyim hani kapılarda mekanik bir kol var sonuçta, bagaj kısmı dokunmatik düğmeli olunca ben kapanınca kilitleniyor düğme işlem görmüyordur sanıyordum. Aslında benim düşündüğüm tarzda olmalıydı, yada olsaydı daha kullanışlı olurdu

Senin araba sedan Murat Hocam bagajı açık unutursan en azından arabanın içine giremezler biz ne yapalım :P
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2014, 00:44:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2014, 00:49:40 »
Senin araba sedan Murat Hocam bagajı açık unutursan en azından arabanın içine giremezler biz ne yapalım :P

Bizimkinin de arada bir geçiş var :) Sizin araçtaki de bizimkiler gibi düğmeli mi Aytaç hocam? Sizin kumanda da bagaj açma tuşu varmı? Varsa bagajı açıyormu yoksa bizdeki gibi sadece yanına gitmene gerek kalmadan dokununcamı açılıyor?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2014, 00:52:26 »
Bizimkinin de arada bir geçiş var :) Sizin araçtaki de bizimkiler gibi düğmeli mi Aytaç hocam? Sizin kumanda da bagaj açma tuşu varmı? Varsa bagajı açıyormu yoksa bizdeki gibi sadece yanına gitmene gerek kalmadan dokununcamı açılıyor?

Anahtarın üzerinde bagaj açma tuşu var, inan merak edip detaylı incelemedim, sadece bagajı açma ihtiyacımda olmadı açıkçası ben de bir bakayım o zaman.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.