0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam alkol ile ilgili küçük mendile benzer bir şey var o da içinden mi çıkıyor ne işe yarıyor?
yani bir 20 gun beklemde kalalim.
Cavit abi ben bıraktım o huyumu,erteledim planlarımı. Çünkü zor oluyor bana bu halde gidelim devamı ilerde
bu aksesuar işinin sonu yok o kadar çok farklı aksesuar var ki hem pahalı hem ucuz insanın kafası karışıyor artık.
10 adet alırsan 6.2 dolar olur demiş. 6 dolar yap 10 adet alalım dedim arkadaşlar.bana pm ile ulaşın 10 kişi olursak hemen sipariş veririz gelince ben de size posta ile yollarım. hatta parçalar çok küçük zarfla bile gönderilir böylece 2-3 tl gönderim ücreti tutar sizlere.10 kişi olabilirsek siparişvereceğim arkadaşlar özel mesaj ile ulaşın
Gelsin bakalım.Benimkisine uyarsa sizinkisinede uyar.
Arkadaşlar bende istiyorum eğer uygun görürseniz....saygılar...
Hocam o jant kapağını ben aldım taktım 1000 bakıma gitiim serviste bile çok beğendiler aynı çelik jant gibi duruyor tavsiye ederim çok güzel.... Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2014, 20:56:47.tavsiye ederim....
Sonuçta Totoyanın orjinalindeki kapak da piyasadaki 50 tl lik kapaklardan farklı değil. En azından Bu çok daha kaliteli.
2014 Corolla 1,33 Life Beyaz Renk Aracıma bakın bu Jant Kapağını Taktıracağım. Üzerindekiler çok gösterişsiz geliyor gözüme, Sevemedim bir türlü.
yaniliyorsunuz orjinal fabrikasyon jant kapaklarının plastik malzemesi yumuşak ve esnektir kolay kolay kırılma çatlama yapmaz.
Her marka için değildir her ebat icin vardir. 14 - 15 - 16 inç diye gider. Bu jant ölçülerindeki bütün araçlara olur. Kalite göreceli bi şeydir ama emin olun Tayvan mali plastik jant kapağı ile fabrikanın aracınıza taktiği orjinal jant kapağı bir olmaz.siz aracınıza o jant kapagini yakistirdiysaniz sorun yok gule gule kullanın.