0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ok önümüzdeki hafta alayım iki takım bu aralar gelecek çok siparişim var. Hatta iki takım sipariş şimdi verdim bile @Ahmet Güve (8047)
abi avensise uyarsa bende alayım.valla hanım görmeden sipariş geçmek lazım her postacı eve gelişinde yine mi çinden bir şey aldın deyip duruyor
Sadece sürücü cam düğmeleri için mi yoksa bütün camların düğmelerine alabilirmiyiz ?
Hepsine olur sonuçta.
7 tane sipariş geçicem öbür ay [emoji1]
Talep eden arkadaşlar bir araya gelip toplu sipariş geçilebilir, bir seferde hallolur.
Talep eden arkadaşlar bir araya gelip toplu sipariş geçilebilir, bir seferde hallolur. Yurt dışından geliyor sonuçta.
hocam şöyle bir sıkıntı olabiliyormuş.fazla getirince sanki ticaretini yapıyormuş gibi algılıyorlarmış.En ufak şey olsada geçmiyor diye duydum
Orası doğru toplu alımda bu sıkıntı çıkabilir ama 5-10 bin adetten de bahsetmiyoruz.
Arkadaşlar siparis geçecek biri varsa allah rızası için bir tanede benim için siparis versin bende kredi kartı yok olsaydı valla 5 tane siparis gecerdim Alt tarafı 5 dolarlık bi ürün
ben geçeceğim ama doların düşmesini bekliyorum acele etmiyorum. zaten soğukta yapıştırmak yerine sıcakta yapıştırmayı tercih ederim daha sağlam oluır.sipariş geçersem buradan arkadaşlara haber veririm
Ben geçen gün sipariş verdim bugün takip numarası aldım ocak ayı içinde elime geçer inşallah.