0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben geçeceğim ama doların düşmesini bekliyorum acele etmiyorum. zaten soğukta yapıştırmak yerine sıcakta yapıştırmayı tercih ederim daha sağlam oluır.sipariş geçersem buradan arkadaşlara haber veririm
hayırlısı olsun Cavit abi
cavit abi 6 dolara dusurmusler.Ahmet abi.butonlar standart diyor.Acaba 2006 verso yada olurmu.
Teşekkür ederim çok şık bir ürün hoşuma gitti inşallah umduğum gibi araca uyar. Üst mesajlarda ahmet güve kendisinede sipariş vermemi istedi ve iki adet ürün aldım bu kadar istek olacağını bilseydim biraz fazla sipariş verirdim.
ali bey yılbaşından sonra doların 2 yada 3 puan daha artacağı söyleniyor eğer ki siparis verirseniz benim içinde 1 takım siparis verirseniz çok makbule gecer Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2014, 18:42:47sağol Cavit abi düşünmen yeter nasip değilmiş napalım
7 tane sipariş geçicem öbür ay [emoji1]
eren sana zahmet olmaz ise banada alirmisin hallederiz parasini zaten cayyoluna isim dusuyor biliyosun
1 tane de alsak 10 tane de alsak kargo ücretsiz. Ayrıca aynı pakette 10 tane alırsak gümrüğe takılma ihtimali de var.
Bu kadar küçük şeyi on tane alsanızda paket olarak çok küçük olacağından gümrükte bir problem olmaz.