0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus Bey, imzanızda aracınız ise model,km gibi bilgileri paylaşırsanız daha faydalı olur, bu konuda arama yaparak forumdaki diğer paylaşımlardan da faydalanabilirsiniz.
2010 23 Binde makyajlı kasa corolla düz vites aramalarda bişi bulamadım aytaç bey
Aracın km'si yaşına göre az, ancak yinede öncelikle şanzıman yağını kontrol ettirin derim, ilk etapta kesin bir şey söylemek zor.
Bu hafta sonu servise gitcem bakalım ama bu kmde yag mantıklı gibi gelmedi bana insallah ciddi bi durum değildir
aracınız kmsi yasına göre az fakat aytaç beyin dediği gibi babamın arabada sürekli park halinde ve içinde ki yağ durdukca bozuluyormus vites gecişleri o yüzden sertlesiyormuş
araç manuelse yağına bakın şanzumanın.araç mmt ise kalibrasyon yaptırın.araç manuelse debriyaj baskısınada bakın...
Seyfi bey dediginiz enteresan yag durdugu yerde eskimemesi lazim diye dusunuyorum hem yag bu kadar etki edermi vites gecislerine ki
Sadece 1-2 geçişi mi yoksa tüm viteslerde mi var bu sorun?
Arkadaslar bu sorun icin servise basvurdum ama hic bakmadilar bile debriyaja tam basmiyosun swich li bunlar dediler bende tam basip basmadigimdan emin olamadigim icin birde boyle deneyeyim dedim fakat sanirim sorun hala ayni fakat bu sefer bisey dikkatimi cekti arac surekli ayni seyi yapmiyor ara ara yapiyor ve sanki sogukken yapmiyor da isininca yapiyor bu konuda bana yardimci olabilosenoz cok sevinirim cunku arac surus keyfini azaltiyor...
Debriyaja tam mı basmıyorsunuz dediler, bazen servislerin bizimle dalga geçtiğini düşünmüyor değilim..
şanzıman açılp bakılacak..tabiiiki toyotacıda değil...şanzımancıda..sanayideki şanzımancılar çözer...