0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin orası neresi?Arka planda ki Toyota LC'lerin çokluğu ve plakaları benim daha çok dikkatimi çekti.Aslinda aracı incelerken dikkatimi çekti...
Bende ilk defa gördüm/duydum 3ZR mı acaba?
Bi gün param olursa bir Ercüyle bana ultregga jant iki Kaana bu mercekli farları alıcam.Dikkatimi farklı bir ayrıntı çekti. 2.0 ın yanında GLİ mi yazıyor?
Arkadaşlar Merhaba bu gün markete gittiğimde otoparkta resimdeki 2.0 Corolla dikkatimi cekti.zaten burdaki Corolla'lar hep 1.8 yada 2.0. Sanruf'lu olmasi mercekli far olması ve kapi kollarindaki krom dikkatimi ceken oldu. Bu arada Sanruf'ta yakışmış Ceylana hemen resmini cektim.belki xenon veya bi-xenon vardır bilmiyorumfakat pacaliklari yok vede sislerinde krom çıta yok.Anlamadigim neden tam aksesuarli bi araç yapıp müşteriye ona göre fiyat verilmiyor ki. Aynı donanımları koy türkiyeye farkını da koy parası olan alir. Yani otomotiv şirketlerinin bu politikasını anlamadım gitti.
Sunroof olayını anlamak toyotada çok zor..2009 avensis aldık sunroof yok..2012 auris aldık yok..2014 corolla aldık yok..Maliyeti artırabilir belki ama sen onu zaten müşteriden talep edeceksin..Amaç ne acaba