0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda MAZDA'nın açıklaması çok güzeldi.Sunroofun güvenlik zaafiyetine sebep olduğunu iddia etmişler. Önceki sunrooflu MAZDA'lara neden koydunuz o zaman ? Veya onlar güvensiz mi ?
Ben olsam ordan gelmeden alırdım kromlu kapı kolunu,farları kapı altı krom çıtaları Bi ara cidden umreye gitmeyi düşündüm hem ziyaret hem ticaret
sunroof güvenlik zafiyetidir diyerek koyulmuyorsa eğer saçmalığın daniskasını yapmış olurlar ozaman aurisde yarisde versoda falan cam tavan tamamen güvenlik zafiyeti. Bence corollada olmamasının sebebini kimse bilmiyor. Nedense son zamanlarda özelikle Toyotanın Avrupa'da sedan modellerinde bu yok.
Corollaya binenler sunroofu haketmiyor.
Eyüp Bey, öncelikle takip ettiğim ve severek izlediğim bir programdan 2 dakikalık bir görüntü koyuyorum.Bilmeyenler yada daha önce denk gelmeyenler için kısa bi açıklama yapmam gerekirse adam araç alıp 3-5 yerindeki arıza ve aksaklıkları giderip 5 e aldığı aracı 7 ye satarak aracını geliştiriyor ve süper car denilen araclardan birine terfi edene kadar bunu yapıyor. Discovery channeldada izleyen arkadaşlarımız mutlaka vardır. Bu 2 dakikalık videoda Dubai denilen ülkede hangi arabaların sahipleri tarafından terk edilerek bırakıldığını görünce şaşıracağınıza eminim Wheeler Dealers Traiding Up Sezon 1 Episode 6 Middle East diye geçiyor.Tamamını izlemek isteyenler olursa diye tam adını da yazıyorum.Bu bölüm 42 dakika sürüyor.https://www.youtube.com/watch?v=dGU3BqSFYiA
Corolla için aksesuar gerçekten sıkıntı bir jant bulmak için kaç dükkan gezdim bilmiyorum. Kapı çıtaları sadece serviste satılıyor. Multimedya alacağımda da sadece bir yerde buldum diğerleri hep abi getirtiriz dedi. Neden diye sorduğumda ise kimse corollasına almaz ki diyorlar. Corolla biraz orta yaş aracı olarak kabul ediliyor herhalde
İyi ki Corolla almamışım.Kaşıntımdan servisle irtibata geçerek bu farları getirtirdim durduk yere masraf
Geçen e12 2006 modeldi makyajli kasa sedan sunroof vardi 50 kere tekrar tekrar baktim sonradan yaptirmis sanirim
bu farı servisin getirmesi zor baya. bunun 3 parça çeşidi var. gündüz ledi ,olan gündüz halojen farı olan bir tane daha vardı unuttum malesef onu ama servise böyle birşey istiyorum deseniz yok kardeş derler sadece özellikle belli bir seviyeden sonra kardeş derler kesin
Multimedya olarak en fazla seçenek sizin kasada olması lazım.