0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hafta sonu arabayı yıkadım arka stoplarda da buğu oluştu Sanırım ben bu problemin sebebini buldum. Arabayı yıkadığım petroldeki pompada fena bir basınç var. Ayanaya tersten tutunca plastik kapağa diş attırdı. Çok yüksek basınç bir yerlerden su almasını sağlayabilir mi?
Bende bu cumartesi için randevu aldım arka stopların uç kısımlarında buğulaşma var bakalım cumartesi neticeyi öğreneceğiz
Çok yakından hiç bir parçaya veya yüzeye tutmamak gerekir, eğer arka farların yapısı uygunsa basınçlı su içine kaçabilir.Şunu hatırlamakta fayda var, günümüzde üretim aşamalarında bazı parçaların kesimleri basınçlı su ile yapılmaktadır.
Aynı durum bizde de var Yasincim.2012 mm d4d aracımız ya bu toyotanın tek motoru sağlam galiba bu durumlar çıktıkça iycene soğuyoruz arabadan:(
arkadaşlar aynı sorun bendede var ama benimki biraz daha farklı.genelde soğuk havalarda bi kaç km yol yapınca ön iki farın uç kısımları buğu yapıyor.tabi sonradan kendiliğinden kayboluyor.yani ertesi sabah baktıığmda gitmiş oluyor.bu konuda ne yapmamız lazım. aracım 2013 yeni auris 1.4 d4d premium m/m.garantisi mayıs 2015 e kadar devam ediyor.kesin çözüm var mı??birde fotolorını çektim ama resim yüklemeyi beceremediğim için foruma koyamıyorum bu konudada yardım ederseniz resimleri koyacam