0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bahsi geçen, camları kaldırırken gelen sesler bendede oluyordu, aracı temizlettiğim yerdeki arkadaşlar cam lastiklerinin arasına hava verdiler ve camın üst çıtada oturduğu yeride hava ile iyice temizledir ses kesildi. ayrıca eğer araçta cam filmi var ise onun gevşemesi vs gibi durumlardanda olabilirmiş.
Salih bey,aynı yerde göstergenin altında benden de ses geliyor.Elimle bastırdım mı ses kesiliyor.Servise söyledim yaptık dediler.Herhangi bir ses duymadıklarını söylediler.Bende ki ses soğuk ve bozuk asfaltta geliyor.Sıcak asfaltta ses yok.Serviste sıcak asfaltta deniyor aracı ses duyamıyor.Bir daha-ki gidişimde kesinlikle sesi kesmelerini söyleyeceğim.
trabzon yetkili servisi olan ayyıldız'da aracımın ğöğüs kısmı söküldü.yaklaşık üç saat sürdü.seslerin yüzde 80'i kesildi diyebilirim.sonuçta multimedyanın olduğu yerde uzunca bir çıta var ona yalıtım süngeri uygulayamadı.çünkü oturtulamayacaktı oraya.rizede yollar arnavut kaldrımı ve asfalat da berbat.artık aracımı daha çok seviyorum.ayrıca göğüsle birleşen yandaki plaastik direklerinde kenar birleşme yerlerine yalıtım uygulandı.sürücü koltuğunun yan dayanaklarından gelen sesleri de toyotanın gönderdiği bir malzeme ile kapladılar.araç mükemmel oldu.trabzona yakın olanlar, garanti kapsamında yaptırsınlar.ayreten volkan usta gibi işini iyi bilen bir elektrik ustasıyla da tanışmış oldum...