0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadan carpan suclu olduguna gore aracini yaptirir bi dava acar ve aracinda olusan hasarin deger kaybinida temin eder insanlarin calisip kazandigini 1 gunde kaybetmesi cok aci bisey arac cok guzeldi daha oncedende resimlerini paylasiyodun , sizin icinde hayirlisi olsun civic daha cok hosuma gidiyor benim
evet üzücü bi olay civic güzeldide şimdi makyajlı çıkmaya başlamış jant ve ön panjur değiştirmişler oda biraz hoşumuza gitmediya
Ikinci el bak tuplu olanlar var fabrika cikisi veya bi onceki kasa bak tam oynamalik bi onceki kasasi yaptigin seylerden dolayi arabayla oynamayi seviyosun galiba diye dusunuyorum
Kaça sattiniz acaba bende bugün 2011 comf.extra d4d sattım 60bin km deydi, biraz burugum
Hmmm ben 60 bin bakımınıda yaptırmıştım, 49 bin tl ye anlaştık, benimkinde konsolda ekran, arka kafaliklarda monitör de vardı, ucuzmu gitti acaba
Canerim senin olayın aynısını bende yaşadım, arabayi 14 ağustosta aldim, adanadan manisaya getirirken, konyada 100 le köpeğe sağdan carptim, cok bisey olmadi tamponun tırnakları kırıldı, sis far yikama kirildi, sag çamurluk farin ittirmesiyle yamuldu onu duzelttirdim, kuru cekicle, tamponuda tamir ettirdim boyattim,10 yıl binerim diye almıştım o gün bugün araç icime bi türlü sinmedi, bugün biri geldi expertize soktu hatasiz dedi sadece sağ çamurluk cekiclenmis dedi,49 a anlaştık ne yapim acaba ya :*
Bu durumda araci dusunmeniz cok manidar olmus hayvaninda bir cani var kaza esnasinda öldü mü yasiyormuydu ?
Köpek canavar gibi bir köpek olduğu için ve sadece arka tarafından darbe aldığı için nerdeyse sendelemeden devam etti yoluna, aracı aldığımın ilk günü olunca da insan üzlüyor haliyle..
Sıfır araç kampanyalarının hızlandığı bu günlerde aracınızı biraz düşük fiyata da olsa satmanız başarı. Satılmaması durumunda mart ve nisana kadar olan süreçte de araçlar daha da değer kaybedecek, bence iyi olmuş satmanız.
Aytaç Bey düşük derken sizce çok mu düşük, veya sizce rakam ne olmalıydı, kaporasını almadığım için hala vazgeçme hakkım saklı çünkü. teşekkürler.
Araç hakkında biraz detaylı bilgi verin fikrimi söyleyeyim.
Forumdaki galeri sayfam : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=62594.msg855027#msg855027Forumda uzun süre aktifde oldum, araç 61450km .de gümüş gri, 60 bin bakımını serviste yaptırdım, extra garantili, değişen boya yok sadece ilk aldığım gün köpeğe çarptım tampon boyandı sis farı far yıkama değişti, tampon tamir edildi, farın sağ çamurluğu ittirmesi sonucu sağ çamurluk yamuldu, bel vedi, cekiçle yerinde boyanmadan düzeltildi ama illaki dalga var hafifde olsa, tramer kaydı yok. araçta dvd ekran ve kafalıklarda monitör var ayrıca ayna kapama modülü , koltuklara kılıf ve film yaptırmıştım.