0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canerim senin olayın aynısını bende yaşadım, arabayi 14 ağustosta aldim, adanadan manisaya getirirken, konyada 100 le köpeğe sağdan carptim, cok bisey olmadi tamponun tırnakları kırıldı, sis far yikama kirildi, sag çamurluk farin ittirmesiyle yamuldu onu duzelttirdim, kuru cekicle, tamponuda tamir ettirdim boyattim,10 yıl binerim diye almıştım o gün bugün araç icime bi türlü sinmedi, bugün biri geldi expertize soktu hatasiz dedi sadece sağ çamurluk cekiclenmis dedi,49 a anlaştık ne yapim acaba ya :*
Aydın bey , hatasız boyasız diyorsunuz. kaza yaptım diyorsunuz, hiç bişey anlamadım .
Dizel , Comfort Extra.
Satttığınız fiyat düşük değil bence
İnternete bakıyorum fiyatlar çok yüksek, 55-56 lardan bahsediyorlar ama bu fiyatlara satılacağınıda düşünmüyorum açıkcası bu araçların.Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2014, 01:16:39tekrar corolla almak istiyorum model yükseltmek istiyorum.
Netteki fiyatlar biraz abartılıyor, o fiyatlara satmak zor üstelik sıfır araç kampanyaları hızlanmış iken gerçek değerleri göstermiyor kanımca.
Konuya dönecek olursak Civic mi Corolla mı? Civic sunroof xenon seçeneği ile bir adım önde. Ama ben (1.75 110 kg) olarak ideal sürüş pozisyonumu ayarlasamda hız göstergesini göremiyordum. Tabi bu kişiden kişiye değişir bende göbek farkı var. Ama gidişi Civic daha iyi derim. 0-100 değeri 9.9 saniye. LPG fabrikasyon olarak sunuluyor 0-100 değeri 12 sn olarak ölçülmüş. ben makyajla beraber jantlar ve panjura hayran kaldım, ama body kit olarak seçeneğide olan araç olunca bir adım önde. Ama corollaya göre biraz sert bir araç. Bence dizel corolla ile corollayı erteleyip yada rafa kaldırıp LPG li civic derim ben
Caner ihsan üyeleri değil İLKSAN üyeleri
Katiliyorum corolla alirsan avantaji dizel olmasi olur bide corolla olmasi rahatligi olur civic viraz sert bir araba ama xenon sunroof ozelikleri beni cezbediyor
suanlık bizde civic düşünüyoruz elagance tüplü orjinal ve ilk okul öğretmenlere ilksan üyelerine indirim varmış manuel lpg'li civic 72 den 63.500 e düşüyor bizde bu fırsatı kaçırmak istemıyoruz ama bakalım ne olucak
Civic otomatik pişman etmez, manuelden farkı debriyaj yok. Tam otomatik şanzıman, kesiciyede giriyor namussuz S moduna al devam et Elegance iyi ama bence yeni full pakete bakma imkanınız varsa düşünün, deri koltuklar mükemmel , anahtarsız giriş çalıştırma Type-R hissi yaratıyor