0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu benim de aklıma takılıyor. Geçen ben de ''E-5'te'' odun parçasından kaçarken önü kurtarıp, sol arkayı kurtaramadım. Lastik kullanılamaz halde. Yedek lastiği de ilk defa kullanıyorum ve diğerleri 30.000 km'de. Yazın yeni lastiklere geçeceğim, ciddi bir problem olmayacaksa yaza kadar idare edeyim diyorum. Sıkıntı olursa şimdiden takacağım yenileri. Ne dersiniz ?
valla ben olsam stepnem eskiyse (5 seneden daha yaşlıysa) diğer sağlam tarafı stepne yapar 2 adet arkalarla aynı model lastik alırdım.aslında turanza er300 tavsiyem, tam türküye tam corolla lastiğidir. 3. sefer turanza kullanıyorum yine turanza alacagım cok cok cok memnunum
Abi o lastikte iyi yanlaniyor hee demedi deme 2 senelik lastik 17 bin km yol yaptim lastik taş gibi(sertlesti iyice) el freniyle cok guzel oyunlar yapiyorum. Virajlarda kac kere kontrolu kaybettim.
VE bunları marifet gibi söylüyorsun..Sen yapılması değil yapılmaması gerekenleri yazıyorsun.Esefle kınadım seni. "yanlamak,trafikte güzel oyunlar yapmak"
Yanlamayi otoparkta yapiyorum abi orayi ayri tutalim. Ama lastigin yol tutusu olmadigi icin virajlarda hep kontrolu kaybediyorum.
:rofl:Trafik kurallarına uyalaım uymayanları uyarmakla vakit kayıp etmeden dövelim Dayak yeme ihtimali varsa birleşip yine dövelim
Mehmet Ali Bey, 2014 Corolla aracıma kışlık lastik için sac jant arıyorum.Önceki kasanın (2012)sac jantlarından buldum ama uyumluluğu konusunda emin değilim.Acaba uyumlu olur mu?Delik uzaklıkları ve bilezik çapı v.s, bir türlü emin olamadım...Birde bu lastik basın sensörü sorun olur mu? jantlarıda değiştirmek istiyorum çünkü.. ölçüler kafamı baya karıştırdı.Yardımcı olursanız sevinirim...
Lastik çok önemli, sertleştiyse mutlaka değiştirin.Bir gün dalgınlıkla yüksek hızda gireceğiniz bir viraj, yada arkasında frene basmak zorunda kaldığınız bir araç olabilir.Kazasız günler...